World of Tanks

Konec oficiálního WoT fóra

Sledujete oficiální stránky WoT? Pak už to víte.

Sledujete oficiální stránky World of Tanks? Pak už to víte. Společnost Wargaming se rozhodla provést evoluci platforem komunity WoT: Fórum, Discord a YouTube. Tak samotný proces nazývá.

Pokud přemýšlíte nad tím, co to znamená, je to jednoduché. Sloučí účty na Youtube pod jeden. Discord už své jazykové mutace má pod jednou hlavičkou, takže toho se to týkat nebude. Myslíte si to? Vyvedu vás z omylu. Wargaming v pondělí oznámil, že:

Počínaje 20. úno. v 10:00 (CET) začneme přesouvat naše fóra na Discord. K tomuto datu se fóra přepnou do režimu pouze pro čtení a 20. kvě. v 11:00 (CEST) se nastálo uzavřou.
Stejně jako mnoho jiných vydavatelů se chceme zaměřit na modernější komunitní platformy, na kterých si můžete povídat o hře, snadno najít spoluhráče do čety, kliknutím na tlačítko se zapojit do hlasového chatu a mnoho dalšího. Využijte tento čas k rozloučení se s fórem a posbírejte všechny kontakty, informace nebo cenné zprávy, než bude dokončen přechod na Discord.

Takže pokud si myslíte, že je Discord tou pravou volbou, která má budoucnost a hlavně svou strukturou a přehledností nahradí fórum, můžete být nadšení. Pokud jste jako já, kdy je pro vás Discord super aplikace na to, zůstat ve spojení s přáteli, posílat si obrázky, zajímavá videa nebo hrát třeba tanky, ale chybí vám tam něco takového jako studnice moudrosti, kterou poskytuje fórum se svými strukturovanými tématy a přehledností, nezbyde než zamáčknout slzu nebo si najít nějakou jinou alternativu.  Ano, i my Heatnews máme vlastní Discord, kam vás zvu. Pro nás to je komunikační nástroj.

Přiznám se, že je mi uzavření fóra líto, protože ony informace už člověk nikde nenajde. A zvláště pokud si na českém foru přečte toto:

“Ano, zcela upřímně přiznávám, že Discord není prozatím plně připraven do stavu jako je momentálně forum, jelikož jsme měli mnoho práce i s jinými eventy na které bylo potřeba se soustředit. Ale pevně věřím, že to postupně dotáhneme do úspěšného konce s pomocí hráčů…”

Chcete-li si přečíst celou diskusi, klikněte zde.

Pozitivní je, že můžeme získat nějaké ty “dobroty”. Na této stránce získáme styl Jsem ve hře. Stejně tak jako se dozvíme další informace o slučování platforem.

Další styl tentokráte varování před tornádem získáme po aktivaci kodu WOTYOUTUBEUNITED v prémiovém obchodě. Předpokladem je přihlášení. Tento kód je z youtube stránek WG.

 

Vzpomínáte si ještě na můj Připínáček o konci WoT, jak ho známe? Může toto být začátek oné cesty?  Co si myslíte vy? Dokáže Discord plnohodnotně nahradit fórum nebo jde o dvě spojené nádoby, která dávají smysl jen ve vzájemné kombinaci?

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments