World of Tanks

Nový národ ve WoT?

Wotexpress přinesl zajímavé informace ohledně nových národů ve WoT.

World of Tanks je tady s námi už nějaký ten pátek. Stejně tak i jednotlivé národy. Schválně, vyjmenujete je? Víte, které národy můžeme hrát? Napovím vám. Je jich jedenáct. Zkuste to.

A abyste neřekli, tak tady si je rozklikněte:

Německo
Rusko
USA
Francie
Velká Británie
Čína
Japonsko
Československo
Polsko
Švédsko
Itálie

 

 

 

Na kolik z nich jste si vzpomněli?

A teď k samotné novince:

Wotexpress ve své placené verzi přinesl zajímavou informaci o tom, že vývojáři pracují na nových národech. Ano, čtete dobře. Je to množné číslo. Samozřejmě ne všech se ve hře dočkáme, ale v roce 2025 si pravděpodobně jeden nový národ zahrajeme.

Pokud se informace potvrdí, tak se po sedmi letech dočkáme nového národa. Nic více zatím není známo, ale můžeme se těšit.

Vím, že stejný zdroj přinesl informaci, že v roce 2025 přejde WoT do stavu údržby a teď se plánuje nový národ. Berte obě informace jako nezaručené, ale zajímavé a možné. Třeba se WG novým národem rozloučí s vývojem, možná jen vypustili kachnu, aby viděli, co se stane.

My si zatím užívejme hry a fóra, pokud ho ještě máme. Pokud jste rádi chodili na fórum a chcete u tanků zůstat, zvažte možnost přidat se k nám do redakce. Zůstanete u tanků a budete o nich psát.

Tipnete si, který národ se ve hře objeví?

 

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 2 votes
Article Rating
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments