Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Vítám vás u nedělního čtení.

Pravidelné nedělní čtení na vás čeká i dnes. Vítám vás u něj.

Dnes se chci podělit o jednu informaci, kterou jako první přinesl Wotexpress a následně ji převzal Rykoszet, MMOWG.net a další.

 

Podle Wotexpresu by v roce 2025 mělo skončit WoT tak, jak ho známe. Pojďme se podívat na to, co píší (automatický překlad):

“World of Tanks bude v roce 2025 “uzavřen”!

To není vtip, ale blízká budoucnost. Kdo pozorně četl podtext, už to pochopil sám (tady ani nemusíte chodit daleko – WOT se už připravuje na přechod do fáze podpory a pak už to bude jen údržba). Ano, i o tom jsme již psali.

Takže vyhazování peněz do hry, která za ~1,5 roku, ach jo, ty… Samozřejmě, že teď všechno popřou.”.

 

World of Tanks hrajeme 13 let. Hra se vyvíjí. Letos nás čekají v dvě nové větve, polská a československá. Takže vývoj evidentně pokračuje. Na druhou stranu Wargaming stojí za novým projektem Studené války. Jak jistě víte, momentálně probíhá testování Alfa verze hry.

Z tohoto pohledu by zastavení dalšího vývoje WoT dávalo smysl. Troufám si říci, že je to otázka peněz. Jistě, WoT peníze generuje, hra vydělává, ale další vývoj stojí další peníze. takže šalamounské řešení je nasnadě. Hra neskončí úplně. Pravděpodobně si znovu zahrajeme události, které už jsme zažili. Možná se vrátí Leviathan, Mirnyj, sbírání hmoty a vlastně všechno, co už jsme vyzkoušeli. Ušetří se zdroje a převedou jinde, do nové hry, která by podle názoru firmy mohlo dávat větší smysl. Má Wotexpress, který obvykle přináší pravdivé informace, pravdu anebo se jedná o fámu?

A co si o tom myslíte vy?

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 2 votes
Article Rating
13 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments