Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Vítám vás u posledního červencového čtení na nedělní poledne.

Dnes je poslední červencový den, polovina prázdnin, takže bych rád trošku bilancoval. Ne, nebojte se, nechci vás zahltit ani odradit. Naopak. Každou letní neděli vás posílám ven do přírody, k řece či na koupaliště. A co vy? Byli jste tam? Odpočívali jste? Nabrali jste nové síly? Pokud jste na tom stejně jako já a odpovíte, že ne, je na čase to změnit. Takže se zamyslete a ten relax si naplánujte a udělejte. Já si ho naplánoval a doufám, že se dočkám. Ještě týden tady s vámi budu a pak odjíždím někam, kde přijdu na jiné myšlenky a odpočinu si od digitálního světa. Takže se můžete těšit, že ode mě budete mít nějakou dobu pokoj. Těšíte se? S tím pokojem souvisí i nedělní čtení. Budou ho připravovat zbylí členové a bude Hnízdo nebo Koutek nebo kdo ví, kdo pro vás co připraví. Každopádně čekám změnu a oživení.

A ještě mám další novinku. Jsme si vědomi problémů a delšího načítání našich stránek. Chceme předejít podobným problémům v budoucnu, proto tedy připravujeme změnu webhostingu. Věřím, že stránky převedeme bez větších komplikací ještě před tím, než odjedu na dovolenou. Pokud nebudeme úspěšní nebo se něco, jak už to tak bývá, pokazí, tak se jménem celé redakce omlouvám a slibuji, že se vše pokusíme co nejrychleji napravit ke všeobecné spokojenosti. A pokud to nepůjde, inu, takový je život.

A na konec nesmí chybět pár informací ze hry. Tak hurá na to.

Prime Gaming: Už si můžete vybrat nové odměny Prime Gaming z balíčku Adepta Sororitas.  Pokud nevíte, jak je můžete získat, podívejte se na stránky WG, kde naleznete i návod, jak propojit účet WG s Amazonem.

A pro dnešek poslední informace týkající se tanků. Těšili jste se na další případný maraton? Musím vás zklamat. Podle ruských stránek wotexpress.info se v srpnu žádného maratonu nedočkáme. A nesmím zapomenout na 12. oslavu narozenin WoT.  Kdy to oslavíme? Podle měsíčního přehledu oslava propukne 12. srpna a potrvá do 22. srpna. Na co se můžeme těšit? Podle zřejmě nepovedeného obrázku v měsíčním přehledu bude hlavní odměnou Lepší míra konverze elitních ZK na volné ZK.

 

A to je poslední informace dnešního Připínáčku. Těším se na vás po dovolené. A budete-li obědvat, tak všem přeji dobrou chuť.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
7 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments