Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Vítám vás u pravidelného nedělního čtení

Tak se dívám na link a zjišťuji, že tohle je už 125.připínáček, který píši. Je neskutečné, jak ten čas letí. Je to 125 týdnů. A to neberu v úvahu, kdy jsem o víkendu nemohl psát a štafetu udržela Sowička nebo Doktor. Já vím, pořád si jen stěžuji na to, jak čas letí. A ono je to vlastně dobře. Nemám čas se nudit. Užívám si života. Horší, když se člověk nudí a nemá co dělat, ne?

Wargaming

Přemýšlím, co všechno se za tu dobu změnilo. A mimochodem zaznamenal jste opětovnou změnu našeho Komunitního manažera? Tak pro ty, kteří jste to nezaznamenali, tak už naším CM není Alesza, ale vrátila se zpátky Sstyx. Tak to jen tak na okraj, abychom věděli, na koho se máme obracet, pokud něco nebude k naší spokojenosti.

Vzpomenete si ještě na článek ohledně Možnosti zakázání WoT v Rusku? Akce se chýlí ke konci. Ale co mě zaujalo. WG vydalo článek s tím, že máme poslední šanci přispět. Za článkem je odkaz na forum, kde ale nemůžeme diskutovat. Vlákno někdo zamkl.

A poslední věc, která mě u WG zaujala je Supertest a japonské tanky deváté a desáté úrovně. Pominu-li vyšší nominální pancíř věže tanku deváté úrovně oproti desítce (300/80/40 vs. 270/140/50), který může být dán jiným sklopením, tak pak nepochopím rozdíly v posádkách. Proč má Type 68 nabíječe a Type 71 radistu? Doufám a předpokládám, že jde jen o opomenutí a chybu a nikoli o záměr, aby člověk musel přecvičovat posádku. Jen nevím, jak probíhá kontrola před vypuštěním na Supertest a nějaké ty vývojové návaznosti.

TWICH

Halloween je za dveřmi. Užíváme se poslední části příběhu Mirny-13. A WG pro nás připravil i strašidelný stream. 30. a 31. října můžeme získat dropy. Po 180 minutách získáme 2d styl BAF a druhý den Železný Jack. Já vím, první stream je v noci, přizpůsoben NA regionu. Ale styly se někomu mohou líbit. Však se podívejte sami:

Pokud chcete styly získat, mělo by stačit nechat běžet twitch na počítači tak, aby se počítač neuspal a twitch byl nahoře na monitoru. Já to tak asi udělám, mně se zmíněné styly líbí, byť nejsou historické.

125. připínáček už se blíží svému konci. Takže jen připomenu, že se blíží konec možnosti pokládat otázky Superkravaťákovi. Pokud jste tak ještě neučinili, máte poslední šanci do 31.10.. A pokud se nudíte a chcete si porovnat své schopnosti ve skládání Puzzle, můžete tak učinit u KV-2. Referenční čas už je uveden v komentářích.

Já se s vámi loučím a přeji dobrou chuť.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments