World of Tanks

Přpíchnuto: Anketa – ptejte se ho na co chcete, na co chce, vám odpoví

Po čase přinášíme další možnost ptát se tvůrce obsahu pro komunitu.

Možná si vzpomenete na předchozí rozhovory třeba s Aslainem nebo Ranzarem. A jak jsem zmínil v Nedělním Připínáčku, dnes vám opět dáváme možnost ptát se významné osobnosti. V komentářích a na Discordu jste hádali, o koho jde. A Gaucman se trefil. Jde o české komunitě známého Superkravaťáka, který je zároveň i Komunitním kontributorem neboli “CCčkem”. Předpokládám, že se s jeho videi setkal téměř každý z vás.

Takže pokud vás o něm něco zajímá, nebo se ho chcete na cokoli zeptat, máte příležitost tak učinit prostřednictvím přiloženého odkazu. A jak už zní vypůjčený název tohoto článku, ptejte se ho na co chcete, na co chce vám odpoví. Ptát se tedy můžete na cokoli, co vás zajímá, s tím, že ty nejzajímavější dotazy zveřejníme.  Samozřejmě, že platí jisté zásady slušnosti a právo redakce nezveřejnit věci, které považujeme za soukromé nebo v rozporu s pravidly slušnosti. Dotazy můžete pokládat

ZDE

Otázky bude možné pokládat do konce října. Tak neváhejte a využijte této příležitosti.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
13 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments