Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Nedělní poledne už tradičně znamená připínáček

Po týdenní pauze vás opět vítá u nedělního čtení Rejnok1.

A začněme tím, co vás může zajímat nejvíce. A to je Dárek Wargamingu. Pro ty z vás, kteří si stále nevybrali prémiový den zdarma, tady máme odkaz na článek, který vám poradí, jak to udělat. Tak neváhejte a jděte do toho. Zkušenosti a nějaké ty stříbrné navíc se vždycky hodí, ne?

Vzpomenete si ještě na naše zamyšlení na reklamou WG?  Zamýšleli jsme se nad tím, jestli je reklama oficiální a jestli by vás, jako neznalé oslovila. Dostali jsme na náš Discord odkaz, který je  pod YT videi a vede sem, na oficiální stránky WG. Takže to beru jako odpověď na naši otázku. Jedná se opravdu o oficiální reklamu WG. Asi opravdu nejsem cílová skupina, protože ani jedna ze zmíněných reklam mě neoslovila. Spíše naopak.

A abyste neřekli, že se málo věnujeme konzolím, tak vám přinášíme video o novém tanku RHINO. Mrkněte na to. Líbí se vám? Je fakt, že videa ze hry WG opravdu umí.

Před časem jsem psal o tom, že Lesta nabízí prémiový tank – Kirovets zdarma hráčům, kteří nebyli aktivní. Zamýšlel jsem se nad tím, jestli to má smysl. Podle všeho tato akce přilákala zpět více než 75 000 hráčů, kteří tento tank získali a odehráli s ním alespoň jednu bitvu po jeho získání. Takže nám nezbývá než doufat, že WG třeba udělá podobnou akci a my si budeme moci také připsat tank na neaktivní či druhé účty.

 

A ještě vás trošku navnadím. Připravujeme další rozhovor s člověkem, kterého většina z vás bude znát. V průběhu příštího týdne přineseme další informace včetně odkazu, na kterém mu můžete pokládat otázky. Zatím můžete tipovat, o koho půjde. Snad jen drobně poradím, WoT se věnuje hodně dlouho a je z české kotliny. A protože mám dobrou náladu, tak vám ještě prozradím, že připravujeme ještě jeden článek, ve kterém přineseme tip na vánoční dárek. Tak se můžete těšit.

A to bylo pro dnešek vše. Mějte příjemný den a třeba se sejdeme odpoledne někde v bývalé hale Rondo na Kometě. A samozřejmě vám nezapomenu popřát dobrou chuť, pokud se právě chystáte k obědu.

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
8 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments