NázorWorld of Tanks

Wargaming – reklama?

Díváte se občas na Youtube? Narazili jste na reklamu WG?

Ne, nebojte se, nechci vás ani v nejmenším na něco lákat. Ale protože občas sleduji Youtube, tak jsem narazil na jednu zajímavou věc. A podle reakcí, které se objevily u nás na Discordu nejsem jediný. O co jde? O reklamu.

Přiznám se, že nevím, jestli je to přímo zadání WG a nebo je to jen nějaká napodobenina. Každopádně mě podobná věc zaujala a rozhodl jsem se, že se s vámi o ní podělím. Tak nejprve zmíněná videa.

První:

Druhé:

A konečně třetí:

Prohlédli jste si zmíněná videa?

Viděl jsem všechny tři a musím říct, že pokud je to opravdu originální WG tvorba, tak nejsem cílová skupina. Podobný způsob mě nejenže neosloví, ale spíše naopak odradí. Proto jsem se rozhodl, že videa zveřejním s otázkou na vás. Zaujal vás tento typ reklamy? Pátrali byste po tom, co je tato hra zač, abyste ji na základě videa vyzkoušeli?

EDIT na základě komentářů a dalších získaných informací: Výše uvedená videa se objevila i přes použití Ad Blocku. Lze tedy předpokládat, že ji mohlo vidět více lidí. Podle některých informací, je možné pro zadavatele reklamy u cílových skupin “prorazit” i některé blokátory reklamy, pokud si zadavatel zaplatí umístění na tzv. white list.

Podělte se s námi v komentářích nebo u nás na Discordu.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
8 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments