Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Vychází připínáček, tradiční nedělní čtení.

Vítejte u tradičního čtení. Ano, už je to tak, máme poslední zářijovou neděli. Ten čas letí strašně rychle. Ale i takový je život.

Nedávno jsem na oficiálním fóru četl další stížnosti na to, jak Wargaming manipuluje s hrou. Někteří si stěžují, že prostě nemohou vyhrát, že jim WG hází klacky pod nohy a tak dále. Když se nad tím člověk zamyslí, opravdu by někomu stálo za to upravovat kód, aby někomu “ulehčili” hraní hry, která je pro zábavu? Stálo by to někomu za to? Podobně chodím na hokej a bohužel Kometa prohrála třikrát za sebou. Mám taky začít spekulovat, že hokej není fér, že někdo “upravil” Matrix, ve kterém žijeme?

Takový je život a někdy je člověk nahoře a jindy je zase dole. Kdyby byl pořád jen nahoře, asi by ho život nebavil, ne?

Ale pojďme dál. Dnes probíhá Finále soubojů klanů. Finále vysílá WG na Twitchi. Proč to zmiňuji? Protože máme možnost získat Twitch drops. Takže pokud máte čas, nezapomeňte dnes v 16 hodin zapnout počítač.

Kromě už klasických odměn můžeme získat i Mystery Drops. Kdo bude mít štěstí, získá tank. Takže vám držím palce.

Doufám, že budete mít větší štěstí než já, případně, že už bude možnost vyzvednutí Dropů fungovat. Já se díval už včera a bohužel na stránkách je chyba. Drops mám připsány na účtu, ale nemohu je vyzvednout. Tak třeba se problém podaří vyřešit a já si dropy vyzvednu.

Víte, že LESTA nabízí hráčům, kteří odehráli alespoň 100 náhodných her a zároveň za posledních 100 a více dnů neodehráli ani jednu hru odměnu. Každý takový hráč získá zcela zdarma prémiový tank osmé úrovně – Kirovets. Ti kteří tento tank v garáži mají, získají kompenzaci ve výši 11 000 zlatých. Co si o tom myslíte vy? Přinutilo by vás to vrátit se do hry? 

Já se s vámi rozloučím s přání příjemného zbytku neděle a dobré chuti.

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments