OstatníWorld of Tanks

RUBY: Supertest Sturm Objekt 261 v4 a v5

Včera jsme psali o nové třídě, kterou připravuje Lesta. Dnes přinášíme informace o stroji, který se objevil na Supertestu.

Po zajímavých reakcích na včerejší článek, přinášíme tentokráte informace přímo o stroji na vrcholku stromu. Do supertestu vstoupil ruský Objekt 261 ve dvou verzích: v4 a v5.

Objekt 261 v4/ v5 jsou prototypy nových artilérií: útočných samohybných děl. Vydání do hry je plánováno na rok 2024.

Testovaly se 2 tanky, ale ve skutečnosti šlo o jeden tank s různými děly. Proč? TO zatím není známo. předpokládali bychom ale spíše možnost jednoho tanku se dvěma děly. Oba tanky jsou aktuálně označené jako prémiové, ale jde o supertest. Předpokládáme, že při uvedení do hry se bude jednat o vyzkoumatelný tank na vrcholku stromu.

Rozdíl mezi děly je docela razantní. Zatímco v4 má poškození 800, průbojnost je pouze 52 mm oproti tomu druhé dělo má poškození “jen” 650 ale průbojnost 300 mm. Dalším významným rozdílem je doba nabití. první dělo nabije za 30,68 s zatímco druhé za 21,09 s.

Oba stroje pak mají stejný počet životů a to 1 500. Čelní sklopený pancíř pak disponuje tloušťkou 210mm přičemž boční a zadní strana má pouze 80 mm.

Více informací naleznete v přiloženém obrázku.

Posádku tvoří 5 osob: velitel (radista), střelec, řidič – mechanik, a dva nabíječi.
Role v bitvě: Útočné samohybné dělo.
Speciální kategorie Vybavení: Palebná síla.

Zaujal vás tento stroj? Podělte se s námi o své názory.

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments