World of Tanks

Mix nových stylů v aktualizaci

Skoro měsíc je fuč a máme tu další styly na tanky. Něco je opět 2D, něco 3D… Jdeme se na ně tedy podívat?

WG dalo dohromady další styly, my je dnes přinášíme.

2D styl “Moon Rose”

 

Wargaming tento styl přichystal pro letní turnajovou akci, která bude jako současná “Legendární sedmička”. Z této akce se “zafinancuje” cenový fond.

Jedinečné známky symbolizují růže.

Měsíční růže (Compendium 2 2023 MT, Compendium 2) – Celosezónní styl můžeme získat za určité turnajové aktivity.

Popis:

“Výjimečná noc. Učinil ji takovou neobvykle velký měsíc, který vše kolem osvětloval jakýmsi mystickým bílým světlem. Opustil jsem hustý les a vyšel na pole, které se mi náhle v měsíčním světle zalesklo rudými přívaly růží. Jako obrovský oceán se pole pohupovalo s jemným vanutím větru. Vítr si s ním pohrával jako s mořskou hladinou, vypouštěl vlny milionů barev, měnil směr, intenzitu. Zdálo se mi, že bych tam mohl strávit celou věčnost, rozplynout se v té magické kráse, ale okamžik přerušil zvuk výstřelu. V dálce jsem zahlédl jezdce a záblesky střelby. Honička. Koně, kteří cvalem prořezávali pole, rozfoukávali červené listy růží. Jak jsem běžel napříč, podařilo se mi udržet krok s pachateli. Jednoho jsem spoutal lasem a druhého jsem srazil z koně skokem na jeho kůň. Dopadli jsme do růží, kde byl nepřítel také spoután.

Pak nás dojel jezdec, který pronásledoval oba muže, a bylo to střetnutí, na které dlouho nezapomenu. Jeho černý kůň, dýchající plným hrdlem po cvalu, se zastavil u zploštělých růží, jezdcův obrovský klobouk zakrýval měsíční světlo… A hlas. Nečekaný ženský hlas s větou “Tihle darebáci se pokusili vykrást můj dům, dům lady Rose”.

Pouze pro RUBY-region.
Styl je nehistorický, vhodný pro všechny národy a úrovně. Skupina: Speciální. Cena: 1000 zlatých. ID: 31017.

 

Premiérový 3D styl “Duan-u”

Pro akci Dragon boat race 2023 (festival dračích lodí).

Jedinečné známky nesou podobu dračích hlav.

Popis:

“Zajímalo by mě, proč je poddůstojník Dvořák tak inspirován Orientem. Zmínil se, že mu kapitán povolil v létě odjet na dovolenou na slavnosti dračích lodí. Tak to také udělal. Kapitán bude mít radost, že vidí v hangáru takovou krásku. A hlavně, kdy měl čas? Má dračí hlavu, erb, šupiny a křídla. Ne, už to není bojový stroj. Je to monstrum chrlící oheň. Podívej se na to, dokonce si udělal i ocas! Zkus mi teď říct, že ve skladišti nic nenajdeme.”

Pro všechny regiony.
Styl nehistorický. Patří do skupiny: Speciální. Cena: 3000 zlatých. Maximálně jeden na účet. Pouze pro tank Škoda T 56. ID: 802.

 

Další je 3D styl pro T95E6 a nazvali ho “Heldiver”

Styl připravili pro letní event GC 2023. Další desítka dostane 3D styl, jenž doteď neměla.

Popis:

“Proč si to komplikovat? Proč nás prostě nenamočíš do sudu s kyselinou a neskončíš s tím? Už jsme tě zalátali, tak proč nejdeš prozkoumat okolí? Co je tam k prozkoumání? Na Měsíci je víc života. A vzduch je tam tak nasycený nějakým svinstvem, že by se dal krájet nožem. Náš tank ještě v bitvě dost netrpěl, pojďme ho dorazit. Ať se promění v žíravý prach a my s ním. A ti chytráci z praporu vědí, kam nás posílají. Ani ho nenatřeli. Proč by to dělali? A Paxton se ušklíbl: “Možná bys měl dostat jenom půlku paliva, stejně to neodpracuješ.” “A co?” zeptal jsem se. No, to si může dovolit říct – už přišel o celou posádku, ale nevzdává to. I když jsem si za to mohl sám: chemii jsem studoval líp než ostatní – a teď ji uplatnit v praxi.

Zajímalo by mě, jak to vypadá doma v Dallasu. Určitě stejná nekonečná šaškárna.”

Styl je historický, seženete ho ve všech regionech. Skupina: Speciální. Technická cena: 3000 zlatých. Maximálně jeden na účet. Pouze pro tank: T95E6. ID: 773.

 

A jako poslední tu máme 2D styly pro režim “Steel Hunter”.

“Bouře nad Arzagirem”

“Thunderstorm over Arzagir” – celoroční styl, získávaný za úspěchy v režimu Steel Hunter.

Pro všechny regiony, dělalo WG.
Nehistorický, vhodný pro jakýkoli národ a tier. Skupina: Speciální. Technická cena: 750 zlatých. ID: 743.

“Zona 404 Veteran”

Zóna 404 Veterán je celoroční styl, získáte ho za úspěchy v režimu Steel Hunter.

Pro všechny oblasti, dělalo WG.
Styl je nehistorický, můžeme ho použít pro tank jakéhokoli tieru a národa. Skupina: Speciální. Technická cena: 750 zlatých. ID: 740.

 

Líbí se vám styly? Plánujete získat styly za Steel Huntera? Dejte vědět do komentářů.

Soowa_Rozarka

Dohlížím na dodržování "štábní kultůry" a jsem pro hromadu srandiček. Zajímá mě skoro vše, co má kola nebo pásy a další věcičky a taky hlavně druhoválečná historie, takže s ní jednou za čas "otravuju"