World of Tanks

Nové 2D styly – aktualizace 1.20.1

WG přidává další styly do aktualizace. Dnes tu máme další dva – Nec pluribus impar a Aerosol. Oba jsou 2D, pojďme se na ně podívat. Vypadají zajímavě.

“Nec pluribus impar”

(Cizinecká legie 1)

Je to celoroční styl věnovaný 1. jezdeckému pluku francouzské cizinecké legie.

Cizinecký jezdecký pluk byl zformován v roce 1921. Vznikl na základě jezdectva armády P. N. Wrangela. Je jedním ze dvou jezdeckých pluků 6. francouzské lehké tankové brigády, který nebyl od svého vzniku rozpuštěn ani přejmenován. Po druhé světové válce se pluk stal obrněným jezdectvem a nyní se skládá ze 7 eskadron (název byl zachován na počest jízdních jednotek). Mezi úkoly pluku patří průzkum a protitankový boj.

Historický styl, vhodný pro vozidla jakékoliv národnosti a úrovně. Skupina: Speciální. Cena: 1750 zlatých. ID: 517.

 

 

“Aerosol”

 

(Cizinecká legie 2)

Celoroční styl inspirovaný dílem francouzského umělce Stesiho.

Pod pseudonymem Stesi maluje francouzský poválečný a současný umělec. Pracuje s různými materiály a velikostmi a jeho díla byla několikrát dražena v USA. Styl je inspirován obrazem Vapeurs organiques (Organické výpary) vytvořeným barvou ve spreji v roce 2019.

Styl je nehistorický, taktéž je vhodný pro vozidla jakékoli národnosti nebo úrovně. Skupina: Speciální. Cena: 1750 zlatých. ID: 518.

 

Jak se vám styly líbí? Vybrali byste si na tank některý z nich anebo klidně oba?

Zdroj:

Soowa_Rozarka

Dohlížím na dodržování "štábní kultůry" a jsem pro hromadu srandiček. Zajímá mě skoro vše, co má kola nebo pásy a další věcičky a taky hlavně druhoválečná historie, takže s ní jednou za čas "otravuju"

5 1 vote
Article Rating
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments