World of Tanks

Aktualizace 1.21. – Battle Pass kamufláže

Aktualizace 1.21. je za rohem a s ní i Battle pass 11

Nové velitele jsme si představili tady. Dnes na nás čekají obtisky a 2D kamufláže. Tak pojďme na to.

Obtisky:

WG představuje čtyři obtisky:

Určení: Obtisky jsou nehistorické. Můžeme je použít na vozidla jakéhokoli národa a úrovně. Štítek: Battle Pass 2023. Skupina: speciální. Formát 1 na 1, nepřevratitelné svisle, nepřeklopitelné vodorovně. Technická cena: 110 zlatých.

Kamufláže:

“Sea of ​​Sorrow”

Celoroční styl, připomínající, jak Adashkevich ráno po osvobození ostrova rybařil. Anténa ukořistěného tanku použil jako prut, Harman našel cívku vlasce a korek a Coletteina naostřená vlásenka se ukázala jako použitelný „háček“. S mečouny se samozřejmě nedalo počítat, ale ze šesti ulovených parmiček uvařili vynikající guláš.

Pro všechny regiony, navrženo WG.
Nehistorický. Vhodné pro vozidla jakéhokoli národa a úrovně. Skupina: Speciální. Technická cena: 1500 zlatých. ID: 798.

“Former Fury”

Celoroční styl připomínající Bugeaud, která se v záchvatu vzteku odtrhla od své skupiny, sama pronásledovala nepřátelskou kolonu a utíkala do přepadení. A ačkoli spojenci dorazili včas, po té bitvě se v ní něco sevřelo. Rozhodně to už není ta Colette, která nejdřív vystřelí a pak pochopí.

Pro všechny regiony, navrženo WG.
Nehistorický. Vhodné pro vozidla jakéhokoli národa a úrovně. Skupina: Speciální. Technická cena: 1500 zlatých. ID: 796.

“Shard of Memory”

Celoroční styl inspirovaný byzantskou mozaikou, kterou Harman poprvé viděl v jednom z klášterů na osvobozeném ostrově. Velkolepá hra linií a barev na tohoto perfekcionistu zapůsobila natolik, že celý den mluvil o tom, jak vytvoří svá vlastní mistrovská díla. Není divu, že celou svou dovolenou strávil změnou maskování tanku, který proměnil v umělecké dílo.

Pro všechny regiony, navrženo WG.
Nehistorický. Vhodné pro vozidla jakéhokoli národa a úrovně. Skupina: Speciální. Technická cena: 1500 zlatých. ID: 797.

“Heart of Stone”

Kamufláž bude součástí placeného balíčku: “Battle Pass: Posily”

Celoroční styl s kamennou výzdobou kláštera na osvobozeném ostrově. V jedné ze stěn terasy našel Harman třikrát přeložený papír s úhlednými, krátkými, ručně psanými větami. Zpráva byla zašifrována a nedokázal ji rozluštit. Poslední řádky byly latinsky a krásným rukopisem. Harman četl: „Aut vincere, aut mori. Tuum usque in sempiternum. K.S.” (Buď zvítězit, nebo zemřít. Navždy tvůj K.S.)

PPro všechny regiony, navrženo WG.
Nehistorický. Vhodné pro vozidla jakéhokoli národa a úrovně. Skupina: Speciální. Technická cena: 1500 zlatých. ID: 799.

Tak jak se vám líbí?

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.