Nedělní infoWorld of TanksWOT BLITZ

Soowino hnízdo a kecy kolem

Soowino hnízdo je opět tu, vítejte. Inu, nevím jak vy, ale dnes to vidím následovně: rekapitulace hry a reálný svět. Pustíme se do toho?

World of Tanks

Britská kolečka

Během tohoto týdne přišly další informace ohledně nové větve. Zde psal Archie o dalších úpravách a tady to Rejnok shrnul celkem pěkně a stručně. Uvidíme, jak si povedou na supertestu tyto vysoké střední tanky na kolečkách.

Gorynych

Na RUBY serveru se dějí věci. Nejen že mají první plamenometný tank Objekt 156 O (je vidět, že na nic nečekali), ale už pro něj mají i styl. No to jsou mi věci. O tomto tanku psal Rejnok ve svém minulém Připínáčku. Někde jsem taky četla komentář, že je to jako artyna s perma stunem, ale nevím už, kde to bylo, nevadí.

TS-54

Od pátka víme, že TS-54 půjde brzy ven. A docela mě zajímá, jak se mu povede na live serverech. Nechám se překvapit, co vy?

 

Puzzle

Včera jsem přinesla Obj. 268 na složení. Kdo chcete, složte si sovětský stíhač, který bohužel nebyl sériově vyráběn. A taky můžete pod puzzle psát časy i návrhy na další skládačky.

 

WoT BLITZ

Na “mini tancích” běží jeden event o T26E3 Eagle 7, jedna discord výzva o  Sheridan Missile (ano, o ten, s kterým se dají jezdit jen eventy jako gravity) a update dostalo i menu legendárních stylů pro některé tanky: Förster (Grille 15), Nine-Colors (WZ-113), Zhulong (WZ-114), Unbreakable (Bisonte C45), Exterminator (Keiler), Eagle (E 75 TS) a Steppe (IS).

 

Život v realitě a jiné věcičky

V pátek Klatovsko zachvátily první rychlostní zkoušky Rally Šumava 2023 a Historic Vltava Rally 2023, sobota byla ve znamení dalších zkoušek na jiných místech a dnes proběhlo i vyhlášení výsledků.

Rally Šumava
Václav Pech

 

Pozice Posádka Vůz Čas
1. Václav Pech/Petr Uhel Ford Focus RS WRC ’06 1:21:06,0
2. Jan Kopecký/Jan Hloušek Škoda Fabia RS Rally2 (+3,5) 01:21:09.5
3. Dominik Stříteský/Jiří Hovorka Škoda Fabia R5 (+53,2) 01:21:59.2

 

Historic Vltava Rally
Tibor Érdi

 

Umístění Posádka Vůz Čas
1. Érdi Tibor/Kerék István (Maďarsko) Ford Sierra Cosworth 01:23:22.0
2. Lucky / Pons Fabrizia (Itálie) Lancia Delta HF Integrale  01:23:47.8
3. Wagner Karl/Zauner Gerda (Rakousko) Porsche 911 SC 01:26:38.5

Šumavu s těsným náskokem vyhrál krajan Václav Pech a Jan Kopecký zabral první pozici v Mistrovství ČR, blahopřeji.  A víte přece, co se říká – “Sláva vítězům, čest poraženým”. Totéž platí i pro posádky z Historic Vltava Rally. Od historiků se mi pod okny proháněly opravdu pěkné kousky, jen je škoda, že tudy nejeli ostatní, ale co už.

 

Soowino hnízdo je u konce,  a tedy přeji všem krásný zbytek víkendu, tak se přes týden nestrhejte ani prací ani školou a zase někdy.

Soowa_Rozarka

V první řadě jsem blitz hráčka, dohlížím na dodržování "štábní kultůry" a jsem pro hromadu srandiček. Zajímá mě skoro vše, co má kola nebo pásy a další věcičky a taky hlavně druhoválečná historie, takže s ní jednou za čas otravuju :D