World of Tanks

RUBY: 3D styl pro Objekt 156 – Gorynych

Plamenometné tanky zatím u nás v EU neuvidíme, ale v RUBY to s nimi myslí vážně.

O plamenometných tancích už jsme psali. Novému prémiovému tanku jsem se věnoval i v Připínáčku. Dneska spíše pro zajímavost přinášíme 3D styl, použitelný právě pro zmíněný osmičkový prémiák Objekt 156 O.

Popisek:

“No, mohli to namalovat přesněji. Na cvičiště se ještě pořádně nedostal, ale vypadá, že prošel dvěma válkami. I když, soudě podle řečí o tom Jaginském, to udělala schválně, prý ať si potenciální špion myslí, že to není žádná novinka a že tuhle techniku provozujeme už dlouho. Naivní, ale věrohodné. Obecně by bylo třeba s ní blíže promluvit, zdá se, že to není hloupá žena, a zakázku předala včas. Prý je pozvaná na čaj. Nevím, jak motivuje své zaměstnance. Říká se, že v jejím obchodě žije mýval. Asi to bude nějaký nesmysl. Kdo chová lesní zvíře? Ano, dokonce tajně. Každopádně je třeba jí poslat i další projekt, než ji vyfouknou. “Gorynych” … A proč ne. Tohle se mi líbí. Jinak bychom měli další objekt z vůle soudruhů z GRAU. Celá země je jeden objekt.

 

Styl je brán jako nehistorický. Skupina: Unikátní. Technická cena: 4000 zlatých. Maximum na účet: 1. Pouze pro: Objekt 156 O. ID: 31013.

Tak jak se vám líbí? Brali byste ho i u nás na EU serveru?

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.