Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Nedělní poledne je tady a s ním i další pravidelné čtení ve formě Připínáčku.

Vítám vás u nedělního čtení. Nejprve chci poděkovat Sovičce za připomenutí Velikonoc minulou neděli. Pro křesťany to je největší svátek, pro ostatní dva dny volna navíc. Snad jste svátek oslavili a třeba si ty dva dny navíc užili. Tradice říká, že o Velikonocích vstal Ježíš z mrtvých. A letos to vyšlo tak, že ve stejný týden slaví narozeniny Wargaming. Už dvanáct let nám poskytuje hru, která nás sbližuje, rozděluje, nervuje, ale i baví. Proto ji většina z nás hraje. Zvláštní odměnou hráčům je jeden den premia, za přihlášení do hry. Pokud jste tak neučinili, ještě stále máte tuto možnost.

Letošním tématem je získávání svíček, za které si můžeme v herním obchodě koupit různé předměty. Svíčky lze získat jednoduchými herními misemi. A můžeme si koupit dny prémiového účtu, spotřební doplňky, kamufláže a 3D styly. Nějaké svíčky můžete získat ještě i sledováním Twitche. Více informací o oslavě narozenin naleznete na tomto odkazu na oficiálních stránkách.

A abychom vám ještě trošku zpříjemnili oslavu narozenin, přidávám odkaz na bonusový kod, který přináší 6 svíček. Odkaz vede do prémiového obchodu. Pro aktivaci musíte být přihlášeni. Kod jsem vyzkoušel dnes v 11:10 fungoval.

O 156

Možná si vzpomenete, že před časem jsme psali o plamenometných tancích. První z těchto tanků už se v regionu RUBY dostal do veřejného testování. Jedná se o prémiové vozidlo osmé úrovně: Objekt 156 O. Jak to tak vypadá, tak zatím u nás v EU nebude. Tank byl kompletně zpracován Lestou. Tank má malé poškození, ale udržuje nepřítele omráčeného. Dostřel je zhruba 150 metrů.

Palebná síla:

  • Dobití celého zásobníku: 19,58
  • Dobití mezi střelami: 4,00 (0,17 ve frontě)
  • Počet nábojů v bubnu: 30 (10 na kliknutí)
  • Průbojnost pancíře: 85
  • Počáteční rychlost: 80
  • Poškození: 40
  • Průměrné poškození za minutu: 2 244
  • Poškození modulů: 40
  • Čas omráčení: 15

 

A to je pro dnešek vše. Venku svítí sluníčko, tak vás nebudu déle zdržovat. Pokud jíte, přeji vám dobrou chuť a pohodový zbytek neděle.

 

PS: A na závěr řešení včerejšího hádání. Pokud jste si to ještě nezkusili, máte tu možnost kliknutím na odkaz. Pro ty ostatní tady mám řešení:

Pro zobrazení obrázků jako nápovědy rozklikněte


Jedná se o mapu Malinovka.

 

 

Tak co, uhodli jste?

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments