World of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Nedělní poledne znamená již tradičně Připínáček.

Minulý týden jsme měli možnost vyrobit si v Montovně ze zdrojů tank Lion. Mnozí z vás jste toho využili mnozí ne. Proč se k tom u vracím? Protože mě zaujala odlišnost v EU a RUBY regionech. U nás jsme získali 65 000 tanků, v RUBY to bylo 150 000. Zatímco u nás jsme tanky vykoupili asi za dvě hodiny, v RUBY se tank nevyprodal vůbec. Na konci akce zůstalo k dispozici přes třicet tisíc Lionů. Proč se tak stalo? Byla špatně nastavena cena, nebo hráči měli méně zdrojů?

Tento týden jsme jsme se věnovali příchodu nového Battle passu, rozebíral jsem nové 3D styly a nové členy posádky. Dnes přidám ještě video s hudbou právě ze zmíněného Battle passu. Přeji příjemný poslech.

A závěrem jedna zpráva pro ty, kteří si chtějí pořídit Bat.-Châtillon Bourrasque. Je k dispozici v prémiovém obchodě dokonce s 3D stylem „1998 ZZ 10. Takže jestli po něm toužíte a máte nějakou tu korunu, kterou chcete utratit, tak hurá do obchodu.

 

Více se už toho sem nevejde. Venku svítí sluníčko tak vyrazte třeba na procházku. Přeji vám příjemný zbytek neděle a dobrou chuť k obědu.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
9 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments