World of Tanks

Battle pass 10: 2D styly a video 3D

Battle pass se blíží a my z něj přinášíme ukázku 2D stylů a video 3D

Battle pass je za dveřmi a informace o něm se dostávají do světa. Psali jsme o tancích a 3D stylech. Dnes přinášíme video náhled zmíněných 3D stylů a také obrázky 2D stylů, které můžeme získat.

3D styly

Co ve videu uvidíte?

  • 00:00 Rinoceronte
  • 00:15 Maus
  • 00:30 Udes 15/16
  • 00:45 Atmosféru BP 10

2D styly
2D styl “Ngamiya”

Celoroční styl zobrazující tři domestikované velbloudy, se kterými se Sandro Mancini vrátil poté, co šel hledat vodu. Rebecca a Emil se nikdy nedozvěděli, za jakých okolností dostal tento dobrodruh zvířata k dispozici, ale lodě pouště jim zachránily život, když tanky navždy uvízly v písku.

2D styl “Rafiki”

Celoroční styl zobrazující oázu, kterou Kittel našel po čtyřdenním pochodu přes duny. Dlouho očekávaný příchod zbytku skupiny byl náhle přerušen řevem divokého lva, který se chystal zaútočit. Náhle se ale zastavil před průvodcem a podíval se na něj, jako by poznal starého přítele. V tu chvíli Emil vše pochopil – místní fauna se jich už nedotkne.

2D styl “Hofu” 

Styl je ve verzích zima, léto, poušť.

Celoroční styl, který se stal připomínkou toho, jak nebezpečná a krutá může být poušť. Pekelné vedro, paraziti, divoká zvířata a jedovatý hmyz zůstanou dlouho v paměti Rebeccy Holmbergové, která věřila, že hůř už nebude. Jak se ukázalo, věřila marně.

2D styl “Rojo”

Celoroční styl vytvořený k připomenutí expedice do tajného bunkru. Kittel, Mancini a Holmberg v dunách neustále nacházeli části vojenských vozidel a tisíce nábojů do těžkých kulometů. Skupina považovala tento kovový šrot za ozvěnu války, ale jen do doby, než dosáhla cíle své mise.

 

Líbí se vám?

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments