World of Tanks

Montovna – Lion, jak na to?

Blíží se další možnost postavit si tank. Jak na to nejlépe?

Možná si vzpomenete, že loni jsme si v Montovně mohli postavit Objekt 780. A teď se Montovna otevírá znovu a můžeme si sestavit Liona. Jak na to?

Nejprve musím říct, že letos je vše dražší. Stejně tak bude dražší i Lion. Na získání 1% potřebujeme více zdrojů.

Rozdíly oproti loňsku:

Volné zkušenosti: 10 000 (bylo 8 000)
Zlato: 550 (nezměnilo se)
Kredity: 1 250 000 (bylo 1 000 000)
Univerzální fragmenty: 20 (bylo 16)
Fragmenty národních plánů: 32 (bylo 25)
Bony: 500 (bylo 400)
Důvodem tohoto nárůstu je i samotný tank Lion. Vypadá zajímavěji než loňský Object 780.

Akce začne zítra 2. února v 18:00.
Pokud chcete ukořistit jedinečné, vzácné číslo s 3D stylem, musíte jednat rychle a vybrat zdroje pro montovnu.

Doporučení:

Neplýtvejte zlatem!

Matematika je exaktní věda. Při jejím využití vidíme, že 10 000 volných zkušeností = 1 %. 550 zlatých = 1 %. Konverzní poměr zlatých na volné zkušenosti je: 1 = 25. Z toho vyplývá: 10 000 zkušeností při využití převodu za zlaté = 400 zlatých. Takže je lepší převést zkušenosti z tanků za zlaté na volné a pak je využít k získání tanku. Jedná se o nejefektivnější využití zdrojů. Je pravda, že pokud nemáte na tancích zkušenosti, nemůžete tuto konverzi použít. Pro nás ostatní, kteří nějaké zkušenosti máme to vychází  o 27 % výhodněji než využít zlatky.

Neplýtvejte plány!

Vývojáři se všemi prostředky snaží získat plány z našich účtů. Počet a množství plánů, které můžete získat hrou, je znatelně menší než dříve. Samozřejmě, že si jsou vědomi příchodu nových japonských větví. Lepší je jen sbírat plánky pro různé národy a pak získat vyzkoumatelné tanky bez námahy. Můžete však investovat do těch národů, které máte celé vyzkoumané a do těch, kde se neplánuje další rozvoj. Plánky použijeme také, pokud jich máme větší množství. Plány můžeme použít do maximální hranice 36 %. Stejně jako loni platí možnost využít 22 % (704) národních a 14 % (280) univerzálních plánů.

Výhody – utrácíme zdroje, ale ne moc a optimalizovaně.

Těm, kteří se plánují aktivně účastnit zimní klanové kampaně, doporučujeme neutrácet mnoho bonů. Je lepší si je nechat na aukci. Ano, nebude tam největší lákadlo, ale pořád si lze koupit slušný klanový tank.

Pro ty, kterým nezáleží na 3D stylu s číslem, ale chtějí získat tank doporučujeme neváhat. Akce “Montovna” sice trvá až do 9. února, ale… V minulé akci byly tanky rozebrány během pár hodin. Tanky s 3D stylem zmizely během hodiny. Letos to bude velmi podobné.

Počty:

Tanky Lion s číslovaným 3D stylem: 22k (15k v roce 2022).
Tanky Lion bez 3D stylu: 43K (35k v roce 2022).
Doporučujeme vám, abyste vynaložili zdroje, kterých máte k dispozici nejvíce. Pokud chcete získat pěkné číslo s 3D stylem, nejrychlejší možností je investovat pouze 1 zdroj. Například 55 000 zlatých, 50 000 bonů nebo 1 000 000 volných zkušeností. Nejvýhodnějším zdrojem jsou volné zkušenosti.

Tak co, chcete Liona? Už máte vymyšleno, jakou kombinaci využijete?

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments