World of Tanks

Battle pass 10: tanky, 3D styly a rekruti

Nový, 10 Battle pass se blíží. A my víme, které tanky budou in a známe i jejich 3D styly.

Využíváte Battle pass, abyste získali 3D styly na své tanky? Já se přiznám, že ano, proto se těším na jeho další sezonu. A které tanky budou hlavními hvězdami?

Tanky v BP
  • UDES 15/16 (ST)
  • Rinoceronte (TT)
  • Maus (TT)

A teď se pojďme podívat, co si můžeme vyjezdit za 3D styly. Všechny styly mají výrazný efekt maskování, který se objevuje až na 3. úrovni. Na 4. úrovni je ještě výraznější.

3D styl “Svadilfari” pro UDES 15/16

“Je to prostě nesnesitelné, Eriku. Celý život žiji na severu a víš, jaké je tam počasí. A já poslali mě sloužit sem, kde se ocel na slunci téměř taví. K čemu jsem dobrý, Eriku, když jsem většinu času v bezvědomí? Znám náš jazyk dobře, ale právě teď se obávám, že nedokážu najít dostatek slov, abych popsal situaci bez nadávek. A já byl tak hloupý, že jsem to svedl na naši krutou zimu. Pokud chcete muži opravdu otevřít oči, pošlete ho do skutečně nesnesitelných podmínek a on si okamžitě uvědomí, že se mu předtím žilo docela dobře. Víš, co mě uklidňuje, Eriku? Větrací systém stále funguje. Až se to pokazí (až, ne jestli; sám jsi to tušil), vzpomeň si na všechno, co jsme četli o Muspelheimu, protože tam vletíme přímo.”

* Nehistorický. Progresivní styl, počet fází: 4. Skupina: Speciální. Pouze tank: UDES 15/16. Maximálně 1 na účet. Technická cena: 750 zlatých. ID: 752.

3D styl “Nikta” pro Rinoceronte

“Další podrobná zpráva o překračování limitů? Možná ještě něco jiného? Ty, l’asino stupido, jen dva týdny poté, co jsi dostal výložky, už všechny otravuješ zbytečným papírováním. Samozřejmě, že jsem šel na frontu jen proto, abych psal nekonečná hlášení. Počkejte, Angličané, ještě stůjte, musím vyřídit nějaké papíry. Vás zajímá munice? Mě zajímá 15. pěší brigáda, o jejíž podporu nás neustále žádáte. Máte nějaký nápad? Proč mi nenapíšeš zprávu, co? Vrať mi mé legie, Quintilie Vare. Co to říkám, vždyť vy ani neznáte svou historii. Vadí vám nadměrná spotřeba? Vyhodíme je. Na nepřítele! Pořád! Co na to říkáte?
A neopovažuj se mě obvinit z nekázně, nebo vybouchnu. Ty jsi důstojníkem teprve čtrnáct dní, ale můj mladší bratr už celý život.”

Nehistorický. Progresivní styl, počet fází: 4. Skupina: Speciální. Pouze pro tank: Rinoceronte. Maximálně 1 na účet. Technická cena: 750 zlatých. ID: 706.

3D styl “Wustenschiff”  pro Mause

“Jen ještě nedospěla, nevylétla. Doufám, upřímně doufám, že všichni přežijí válku a budou mít možnost zhodnotit všechny mé “bláznivé nápady”. Podle nich nemáme nic jiného na práci, než jim na pancíř přivařit protiletadlová děla. Myslí si, že to děláme to jen proto, abychom získali pár říšských marek navíc? Nemyslíme na nic jiného než na sebe, to si myslí? Rychle tito kritici zapomněli, jak moje protiletadlová děla zachránila 22. tankový pluk před totálním zničením stormtroopery? Zapomněli jste, kdo vládne na nebi? Odpovězte si, co chcete víc: zašlapat moje technická řešení do bláta, nebo přežít a vrátit se domů? Zeptejte se své rodiny, co si přeje víc. Kvůli tobě mě poslali do Afriky, ale věř mi, že tady neztrácím čas. Vím, že stále mohu pomoci. I když už ve mě nevěří. Přežijte válku a přemýšlejte o ní. Vždy tvůj, ‘starý blázen’ Oberst Andreas Becker.”

Nehistorický. Progresivní styl, počet fází: 4. Skupina: Speciální. Pouze pro tank: Maus. Maximálně 1 na účet. Technická cena: 750 zlatých. ID: 751.

Zaujal vás některý 3D styl? Půjdete si pro něj?

A ještě seznam tanků, které bude možné získat

Nové tanky:

  • BZ-58-2 (Čína, TT-9, propagační)
  • Kampfpanzer 3 Prj. 07  (Německo, TD-9, propagační, mechanika: hydropneumatické odpružení s aktivací tlačítkem)

Staré tanky:

  • Cobra
  • Lorraine 50 t
  • AE Phase I
  • Objekt 777 verze II

Ceny zatím nejsou známy.

A jaké členy posádky bude možné získat?

U těchto rekrutů si můžeme vybrat národ, jakýkoli tank a jakoukoli specializaci. Tito členové posádky mají nulovou dovednost „Sestry/Bratři ve zbrani“ a dostatek zkušeností na dvě schopnosti dle výběru.  Tito členové nemají žádný jedinečný dabing.

Kapitola 1: Sandro Mancini (člen posádky)

Bývalý železniční inženýr byl pro citelný nedostatek personálu přeřazen do konstrukčního oddělení závodu Krupp, kde se zabýval modernizací tanků a další vojenské techniky. Myšlenky realizované Beckerem, mírně řečeno, byly vnímány nejednoznačně, v souvislosti s tím byl odvolán ze svého postu a poslán na frontu jako zkušený důstojník technické podpory.

Kapitola 2: Andreas Becker (člen posádky)

Vojenský překladatel schopný rychle zvládnout specifické rysy jakéhokoli druhu vojsk. Polyglot, umí pět jazyků, vč. svahilštiny. Leo Sommer se po smrti svého spolubojovníka stáhl do sebe, proto raději jedná sám a nenavazuje přátelské vztahy. Při analýze archivních záznamů jsem našel zmínku o starověkém svitku, který byl považován za ztracený, a o týden později jsem byl v poušti v rámci zvláštní expedice.

Kapitola 3: Rebecca Holmberg (člen posádky)

Pouze tři lidé mají přístup k osobní složce tohoto špióna. Podle některých zpráv se narodila v rodině skauta a herečky. Byla naverbována v mládí a je považována za nejlepší, pokud jde o vedení tajných operací. Kromě mimořádné mysli má atraktivní vzhled, který aktivně využívá. Z rozkazu se vydala na misi do pouště, ačkoliv neměla nejmenší chuť ji splnit.

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments