Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

 Den se se dnem sešel a je nedělní poledne, čas na pravidelný Připínáček.

Já vím, že tohle říkám už celkem pravidelně, ale opravdu se mi zdá, že ten čas běží čím dál rychleji. Možná je to tím, že stárnu, nebo jsem se naučil využívat každou volnou chvilku aktivně a nenudím se. Kdo ví. Jednou z aktivit, které svůj čas věnuji, je hraní tanků. Tak nebudu zdržovat a vrhnu se na to, co považuji za zajímavé a co vám chci sdělit.

Blíží se konec konec Battle passu, tak si nezapomeňte vybrat výhry, aby vám nepropadly body či žetony.

Také se můžete od pondělka 21.11. těšit na Frontovou linii, která potrvá až do 28. listopadu. Podmínky se nijak významně nemění a budou stejné jako minule. Jako vždy si můžeme v průběhu FL si zapůjčit tanky. Tentokráte tyto:

Další informace o Frontové linii naleznete na oficiálních stránkách WoT.

A poslední věcí, u které se chci zastavit, je nová mechanika, kterou testují na uzavřeném Supertestu v Rusku. Testem prochází mechanika plamenometu. Jedná se o podpůrné tanky, které mají dostřel 150m. Zasažený tank vždy obdrží poškození, které odpovídá jeho pancíři. Čím silnější pancíř, tím menší poškození.

 

Výchozím tankem je Kanonenjagdpanzer, nicméně pořád se bavíme o testování. A jaké charakteristiky plamenometný tank má?

Tak co? Chtěli byste něco podobného i na EU serveru? Přiznám se, že já nejsem fanoušek podobných mechanik. Stejně tak se mi více líbila HE, kdy KV2 “vypla” tank na ránu. Ano, možná to nebylo ono, ale byla to zábava.

Přeji krásnou neděli a dobrou chuť.

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
13 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments