World of Tanks

Battle Pass World of Tanks 2022

Battle pass se chýlí ke konci.

Battle pass se chýlí ke svému konci. Aktuální 9. sezóna Battle Passu skončí 30. listopadu. Přinášíme přehled nutných kroků, abychom z letošního ročníku získali maximální užitek a neztratili body a žetony.

Z plánů doporučujeme vybrat si ty čínské, protože příští rok dorazí nové čínské tanky s raketovými motory.

Nezapomeňte si také ručně vyzvednout Vybavení. Zde je na vás, které se vám bude nejvíce hodit pro váš preferovaný herní styl. Termín je také stanoven na 30.listopad. Nechcete o něj přijít, že?

Body získané za tuto sezónu je také třeba využít do uvedeného data. Vezměte prosím na vědomí, že bodový obchod je otevřen až po dokončení všech 3 kapitol 9. sezóny Battle Pass 2022. V případě, že body nevyužijete, prostě zmizí.

Získané žetony pro sezónu BP 2022 (7-9) můžete využít do 20. prosince 2022. Pokud žetony neutratíte před tímto datem, bude vám za každý žeton připsáno 100 bonů.
Žetony BP z roku 2022 NEBUDOU převedeny do roku 2023!

Za 3 žetony můžete v sekci “Předměty za žetony” v herním obchodě získat jedno trofejní vybavení dle vlastního výběru. Bohužel pouze 1 kus za sezónu. Tato možnost se nesčítá a nepřevádí do další sezóny BP! Doporučujeme tedy utratit v každé sezoně tři žetony za toto trofejní vybavení.
9. sezona je tou poslední v sérii. Po jejím ukončení bude veškerý postup vynulován a začne se opět od nuly. Nebude možné zakoupit nebo využít vylepšené fáze.

BP 2023

Za sezonu BP lze získat celkem 12 žetonů, při zakoupení vylepšeného Battle passu získáme dalších 9 žetonů. Za jeden rok (3 sezóny BP) lze zakoupením vylepšeného BP získat maximálně 63 žetonů.
Pro získané členy posádky není žádné časové omezení. Zůstanou v kasárnách natrvalo.

Nová, 10. sezona BP začne pravděpodobně na jaře 2023. Předpokládáme, že bude opět rozšířena možnost výběru tanků deváté úrovně.

Jak jste byli s letošní sezonou spokojeni a jak daleko jste došli?

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
23 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments