HeatNewsWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Nedělní poledne už tradičně patří povídání na Heatnews. Dnes vás vítám u Připínáčku.

Vítejte u dalšího Rejnokova nedělního povídání.

Lesta

Už několikrát jsme psali, že WG odchází z Ruska a předává své aktivity společnosti Lesta. Hráči z Ruska mohou přejít na EU servery. Podle posledních informací do EU přešlo 766 000 účtů. Tyto účty využívají Servery EU3 a EU4. Hráč EU se na tyto servery obvykle nedostane. Nicméně pokud si chcete vyzkoušet hrát na 3 nebo 4 serveru, i to lze. Chcete vědět jak? Pozváním do čety. Takže pokud chcete vyzkoušet hrát na těchto serverech, musíte dostat pozvánku od hráče, který na tomto serveru hraje. Systém vás tam automaticky přesune a zůstanete tam i poté, co četu opustíte. Podobně se mohou hráči z těchto serverů dostat na EU1 a EU2.

V Rusku ještě chvíli zůstaneme. Pro hráče, kteří tam zůstali, dochází k významným omezením. V Rusku a Bělorusku přestala fungovat aplikace WoT Assistant. Jen tak na okraj, využívá ji někdo z Vás? Já sám ji v mobilu mám. Občas se sice nelze přihlásit a jediným řešením je kompletní odinstalace a opětovná nová instalace, ale líbí se mi beta funkce chat, kde můžete zůstat ve spojení s přáteli. Za mě velmi povedené.

Dalšímu omezení, kterému čelí hráči z Ruska a Běloruska, je nemožnost využívat Steamu ke hrám z produkce Wargamingu. O které hry jde? World of Tanks, World of Warships, World of Tanks Blitz, Master of Orion. Stejně tak pro zmíněné regiony skončila možnost využívat Prime Gaming.

Nevím, jestli někdo z vás využívá Nvidia Geforce now. Pokud nevíte, co to je, je to možnost hrát některé hry na cloudu společnosti Nvidia. V tuto chvíli si můžeme zahrát přes 100 free to play her a další pořád přibývají. A ano, je tam i WoT a jak asi tušíte, hra je přístupná ze všech regionů z výjimkou Ruska a Běloruska.

Nevím, jak vám, ale mě to přijde tak, že omezení postupně rostou, takže se nedivím, že spousta hráčů raději odchází na EU servery.

Halloween

Poslední věcí, kterou bych chtěl dnes zmínit, je příchod Halloweenské akce. Už chvilku o ní píšeme. Přiznávám, že se na ni těším a jsem zvědavý, jaká bude. Trošku mě mrzí, že to není proti botům. WG už také pouští nějaké informace. Chtěl jsem také přispět s informacemi, takže jsem chtěl dát na fórum odkaz k nám na kamufláže a posádky. Bohužel jsem neměl štěstí. Forum bylo podle CM odstaveno z důvodu oprav a aktualizací na půl dne. Chvíli pak fungovalo, dokonce i bez vyskakujících informací o cookies. Bohužel následující den musím při načtení jakékoli stránky opětovně sušenky potvrzovat a dokonce jsem několik hodin ani nemohl do fóra psát. Ne, nebylo to za trest. Byla to nová “vlastnost”. Oprava proběhla následující den a nyní už “jen” musím při každém načtení stránek odsouhlasit již zmíněné cookies. Tak třeba se i toto podaří nějak nastavit.

Těším se na Halloween, doufám, že hra bude alespoň stejně zábavná jako byl Mirnyj, že mě bude bavit a hlavně, že se tam třeba s někým s vámi potkám.

A na úplný závěr přináším kod, kterým získáte velitele Cobry. Pro vyzvednutí zadejte kod COBRAREVENGE.

 

Přeji vám klidný zbytek neděle a budete-li obědvat, tak i dobrou chuť.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments