World of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Nedělní poledne znamená čas na Připínáček.

Včera byl zveřejněn bonusový kod – BRGI9WOTYTNOVEMBER. Vyzkoušejte jej a snad bude ještě fungovat. Kódem byste měli získat: 3x Přístup k misi  (5x XP za vítězství a umístění mezi 10 nejlepšími), 3x Velká sada nářadí, 3x Osobní zálohy: +200 % ke zkušenostem posádky na 1 hodinu.

Dále tento týden začal Společný test aktualizace 1.15, kdy budete moci otestovat upravenou mapu Berlín. Detaily k tomuto testu naleznete na odkazu WG. Zapojte se tedy do testování a sdílejte své poznatky. Pomůžete tím posunout hru zase o kousek dále. V aktualizaci 1.15 se objevily také nové styly na tanky. Detaily přineseme v následujících dnech.

V pondělí. 15.11. začíná další Frontová linie.

Takže pokud máte chuť a stále vás baví, nezapomeňte se jí zúčastnit. Přiznám se za sebe, že současná verze, kdy se spolu setkávají tanky osmých a devátých úrovní, už pro mě není tak zábavná jako dříve. Ano, pořád je možné ještě nějaké kredity vydělat pomocí prémiových tanků, takže jestli chcete něco vydělat, může být tento režim i pro vás.

 

Včera jsem po dlouhé době viděl zase film Ratatouille. A při scéně, kdy kritik Anton Ego píše svou druhou recenzi na vyhlášenou restauraci Gusteau’s, jsem si uvědomil, že všichni jsme svým způsobem kritici. Dovolím si ocitovat část zmíněné recenze: “Práce kritika je v mnoha směrech snadná, sami riskujeme málo, avšak přesto pohlížíme z patra na ty, kteří nám předkládají k posouzení svou práci a s ní i své životy. Náš úspěch přitom bují na negativní kritice, která se dobře píše a dobře čte.”

Co jsem tím chtěl říci? Chtěl jsem upozornit na to, abychom byli shovívaví k ostatním. Někdy chyby děláme v dobré víře a člověk hodnotí ostatní s určitými předsudky. Bohužel ve spoustě dalších případů je kritika oprávněná, protože kritizovaný nebere ohled na cokoli a sám je přesvědčen o své pravdě, o tom, že vše, co dělá, dělá správně. A je na každém z nás, aby se zamyslel sám nad sebou, nad informacemi, které dostává a zpracovává. Přeji vám, abyste vždy dokázali správně posoudit informace a podle nich jednat.

Tak se s vámi loučím s přáním hezkého dne a budete-li obědvat, tak i s přáním dobré chuti.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 2 votes
Article Rating
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments