NázorWorld of Tanks

Poodhalení tajemství Tigera C

Letos máme v akci Mirny: Hope šanci získat tank King Tiger (C). WG nám kolem něj pomalu ale jistě poodhaluje příběh, tak si pojďme říct, co zatím víme a co myslíme. Převážně čerpám z tohoto článkutohoto + přímo ze hry.  Tento článek je spekulace, možný příběh, berte na to prosím ohled, děkuji.

 

 

Alexandrovo pátrání v Mirny

Alexander Cartwright (což je agent, jehož Hope vyslala do Mirny, aby pomohl vyšetřování urychlit) po přijezdu do Mirny a první výpravě uviděl mocný King Tiger, který ale, jak Alexandr popsal, byl dost poškozený a to nejspíš po boji s něčím v Mirny (tady se zastavím, protože zdroje se různí a článek o historii Tigra  říká, že je v dokonalém stavu, co si o tom myslíte vy?). Po prvním měření, co Alexander v Mirny provedl, zjistil, že je dost silná energie na tomto místě, což i souvisí s naším Tigrem.

 

Oprava Tigra

Mezitím technik, který se snaží Tigera zprovoznit, se rozčiluje. Nad tím, že i po několikáté kontrole, kdy by už fungovat měl, stále nechce. Poté si začne pohrávat s myšlenkou, že “je to tímto místem” neboli Mirny. Tak po několik měřeních a zjištění se utvrzuje v tom, že něco ruší mechaniku a téměř jí ovládá. Všechny důležité součástky odizoloval, aby udržel “temnotu” venku. Potom konečně se mu úspěšně povedlo tank zprovoznit a vyrazil s ním na základnu na další zkoumání.

3D styl na King Tigera

Asi si říkáte, jak vznikl styl Nox Tenebris pro Tigera, ze záznamu se můžeme dozvědět, že nejspíš vznikl za účelem napodobení tanku Aliance. Části tohoto stylu nemají pořádné využití, budu citovat ,,Vypadají však, jako by byly sestaveny ze všeho, co zrovna bylo po ruce”. Což znamená, že lidé, co ho dělali, neměli buď moc materiálu nebo spěchali. Ptáte se, kdo tento styl vytvořil? Dle mojí teorie a co jsem vyčetl, to nejspíš byli Temní tankisté, neboli lidé posedlí temnotou. Proč ale tank se stylem vytvořeným ke zmatení nepřítele nikdy nebojoval? To je zapeklitá otázka, ovšem dle toho, co je napsáno na obrázku dole, to je proto, že se nechal dobrovolně zajmout, ale proč, nejspíš nikdy nezjistíme.

Popis stylu v ,,úpravě vzhledu"
Popis stylu v ,,úpravě vzhledu”

 

Je možné, že vědci během zkoumáni ještě něco nového zjistí, v tom případě pro vás přichystáme pokračování. Do té doby je tohle zatím vše. Co si o tom myslíte vy? Také vás napadla nějaká teorie? Můžete se s námi o ni podělit v komentářích.

 

 

 

 

 

 

Šádis

Mladý začínající redaktor se špatným smyslem pro humor kterého baví psaní. Věnoval se hraní hry World of Tanks, kterou dnes zapne už jen občasně. Hra, která je jako droga.