HeatNewsNedělní info

Rejnokův nedělní připínáček

Po týdnu vás vítám u dalšího Připínáčku.

Týden uběhl jako voda a já vás vítám u dalšího nedělního čtení.

Waffenträger

Z pohledu hry je nejvýznamnější zprávou týdne Návrat Waffenträgera. Myslím, že si danou akci vyzkoušeli asi všichni z nás. Pro ty, kteří nikoli nebo pro ty, kteří si nejsou jistí, jak ji hrát, přinesl Wargaming návod, jenž je zde v odkazu. Pro ty, co to ještě nezaznamenali, došlo už první den akce ke změně týkající se režimu Waffenträger: každé přetížení generátoru a vypnutí štítu způsobí Blitzträger auf E 110 poškození 2500. Takže komu se zdála hra za chrty obtížná, vyzkoušejte si ji ještě jednou a třeba se vám bude dařit lépe. Já se přiznám, že hra tohoto modu mě moc nezaujala. Mod mi přijde stejný, jaký byl minule. Waffenträgera jsem před jeho stáhnutím ze serveru neměl, TD mě moc nebaví, takže je moc nehraji. Nicméně podělte se o své zkušenosti vy? Vyhráváte? Baví vás mód? A vyzkoušeli jste si Waffenträgera v náhodných bitvách? Jak se vám líbí tam?

Halloween

Já se přiznám, že se více těším na Halloweenskou akci. WG už na ni upozorňuje v měsíčním přehledu.

Klopotem se kouzlo dař;
Ohni hoř a kotle vař.
Bahnitého hada žlázu,
Svařte, spečte v nehorázu;
Ještěrčí a žabí cáp,
Jazyk psí a soví dráp,
Z netopýra hrstku chlupů,
Ze slepejše štipec tuku,
Tak se zhoubné kouzlo zdaří,
Pekelná polívka se vaří.

Uvidíme, co nám kočička přichystá. Já doufám, že to bude minimálně stejně zábavné jako předchozí roky. Pro připomenutí přikládám video, kdy jsme hráli čety redakce s diváky. Uvidíme, jak to bude letos, jestli bude podobná nálada a zábava.

Wotko

Možná si ještě vzpomenete na vznik Heatnews. Redakce přešla z původního webu wotko.cz. A tento týden jsme doménu Wotko.cz přiřadili zpátky pod křídla původní redakce. Inu, dobří holubi se vracejí. Návrat ztraceného syna, pardon domény, proběhl téměř na výroční založení Heatnews. Dle zakladatelské listiny jsme vznikli 8.9.. Tehdy se jednalo ještě o testovací provoz, ostrý nástup byl až o měsíc později. To jen tak pro pořádek, že na výročí jsme nezapomněli.

Nemohu nepřipomenout draky. Tento týden jsem jel z Brna do Ostravy a při příjezdu do Olomouce jsem si u benzínové stanice všiml, že na nebi létá několik draků. A když jsem se přiblížil, všiml jsem si, že tam má stanoviště prodejce, který ty draky pouští. Musím říci, že to byla jiná káva než za mého mládí, kdy se jednalo o jednoduché poletuchy. Dnes to jsou velké “potvory” které se ve vzduchu udrží i za téměř bezvětří. Takže, kdo jste letos ještě nezkusili, vzhůru na draka, jako ti princové, kteří jsou na draka. Ale ještě než vyrazíte ven, nezapomeňte si přečíst naši sérii z Archivu. O hodně byste přišli.

Přeji vám klidný zbytek neděle a budete-li obědvat, tak i dobrou chuť.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 2 votes
Article Rating
16 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments