Nedělní info

Rejnokův nedělní připínáček

Vítám vás u pravidelného nedělního čtení.

Dnes se pokusím být stručný a přinést jen pár pro mě podstatných informací týkajících se hry.

Jako první si vás dovolím upozornit na to, že se můžete přihlásit na Supertest. Odkaz k podání přihlášky naleznete na stránkách WG. Na stejné stránce naleznete i podmínky, které musíte splňovat, abyste se mohli zúčastnit Supertestu. Přidám několik doplňujících informací. Po rozkliknutí odkazu přihlášky, budete přesměrováni na externí stránky, které jsou v angličtině. Musíte odpovědět na pár otázek týkající se vás. Stejně tak budete muset odsouhlasit podmínky NDA – což zahrnuje dohodu o mlčenlivosti. Jen doporučím, velmi pozorně si ji přečtěte, je pro vás opravdu důležitá. A posledním bodem, který budete muset splnit je nahrát jeden váš replay s tankem osmé až desáté úrovně a tuto nahrávku budete muset okomentovat. Vše samozřejmě v angličtině. A nezapomeňte, že jako Supertester budete muset mít dostatek času hrát. Tak se připravte a přeji vám hodně štěstí.

Druhou za mě také docela podstatnou informací, kterou přinesl Wotexpress je že v další  osmé sezoně Battle passu pravděpodobně nebudou žádné progresivní 3D a 2D styly. V tuto chvíli není jisté, jestli se tato informace týká jen RU serveru nebo bude plošná. K něčemu podobnému dochází poprvé od začátku battle passu. Bližší informace by se měly objevit koncem května. tak počkejme a udivíme. Nicméně, pro mě byly styly jednou z motivací, proč BP aktivně hrát. A jak jste na tom vy?

Také bych vám chtěl připomenout sobotní sérii Z Archivu, která u nás vychází pod taktovkou MajBosse. Jde o velmi zajímavé čtení, které doporučím všem zájemcům o historii vojenských tanků. Pokud vás zaujala, podělte se s námi v komentářích pod touto sérií a můžete také přidat své tipy a zajímavosti.

Na závěr bych ještě chtěl zmínit přicházející větev italských stíhačů tanků. Psali jsme tom, kolik plánků bude třeba mít a popisovali celou větev. Tady wsi jen dovolím připomenout, že větev bude začínat odbočkou již ze čtvrté úrovně tedy ze středního tank P26/40. Pokud se chcete připravit, předpokládá se, že bude potřeba mít 13 500 zkušeností. Takže neváhejte a vyjezděte si je. Jde o pár bitev, ale jak se říká, kdo je připraven, není překvapen.

A úplným závěrem vám přeji pohodový den a budete-li obědvat, tak i dobrou chuť.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments