Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Další nedělní poledne máme za sebou a přichází Připínáček.

Ne, nebojte se, pořád to je připínáček o tancích a o tom, co se děje kolem. Nedělní koutek poezie, který ti starší znají z nedělních vysílání televize, to opravdu nebude. I když poezie zase není tak špatná, ne?

Rád bych se s vámi podělil o jeden zážitek ve hře. Po čase, kdy jsem byl zaneprázdněn jak v práci, tak mimo ni, jsem zase spustil hru a dal si pár bitev. Denní mise zněla způsobte v bitvě x kritických zásahů. Tak jsem se rozhodl pro arty M44. Ano, vím, že spousta z vás nemáte tuto třídu rádi, ale je součástí hry stejně jako třeba stíhače tanků, a na podobné mise podle mě ideální stroje. První bitva byla Malinovka. zaujal jsme pozici a téměř celou bitvu za mnou stál Even, nabil a vystřílel do mě zásobník. Několikrát za sebou. Samozřejmě, že lehký tank chyběl. Takže po chvíli jsme již byli ve značné nevýhodě, načež se zmíněný Even jel utopit a chvíli na to bitva skončila naší porážkou.
Další bitva se odehrála na mapě Letiště. Opět bitva s tanky, osmé úrovně. Nicméně všichni se rozjeli tak, jak se “očekává”. Bitva probíhala tak nějak normálně. Naši prorazili jednu stranu, nepřítel jel druhou, naši začali obsazovat základnu a jak už to tak bývá všechny je tam vystříleli. Za stavu 13:13 začal obsazovat základnu i nepřítel. U nás zůstal burák a já, u nepřítele Renegade a Emil I. Burák naštěstí 4 sekundy před obsazením naší základny zrušil odpočet. Vracel jsem se zpátky, abych pomohl Burákovi a byl jsem titulován jako “debil”, že jsem nejel obsazovat základnu. Nicméně já byl na ránu a burák měl 25 bodů života. Opravdu by bylo obsazování základny efektivní? Burák nakonec objevil Emila ve chvíli, kdy jsem se vracel, abych obsadil základnu nepřítele. Dokázal jsem pak jednou ranou z pár metrů zabít Emila a jel jsem obsadit základnu. Renegade se tedy vracel, aby zrušil obsazování, bohužel jsem na něj neměl ránu a nechtěl jsem vyjíždět mimo kruh, ale burák jej dokázal zničit dřív, než si dojel pro mě. Pokud vás to zajímá, v odkazu je replay.  Ne, nemusíte se bát, opravdu jde o odkaz na wotreplays.eu :-D. Ale proč to vlastně celé píši? V garáži jsem si otevřel profil hráče s burákem, abych mu poděkoval za dobrou hru. Nejen, že to zahrál hodně dobře, ale také nám to vyhrál. Jaké však bylo moje překvapení, když mi těsně před tím, než jsem mu odeslal zprávu, přišla zpráva od něj: “big GG man”. Odeslal jsem svůj příspěvek a pak jsme si ještě chvíli psali o tom, co a jak, že jsme se beze slov pochopili a správně předpokládali, co ten druhý udělá. Hlavně mi děkoval, že jsem nejel na cap brzo, že se podařilo zničit toho Emila.

Má hra nebyla nijaká extra, byl jsem podle zkušeností až pátý, ale musím se přiznat, že mě bavila a patří do té skupiny, proto si člověk hraje. A hlavně, člověka obrovsky potěší, pokud někdo uzná, že se snažil a něco pro tým udělal. A přesně proto ve hrách, které se někomu povedou, tak pogratuluji ve zprávě k dobré hře klidně i nepříteli, pokud člověk vidí, že opravdu něco dobře zahrál. Beru i tohle jako součást hry, která má člověku působit radost a má se u ní bavit. A co vy? Napíšete někomu pochvalu do garáže?

 

A abych nepsal jen o sobě, vrátím se na závěr Připínáčku ještě k informacím ze hry. Pokud někdo z vás pořád touží po kdysi “vzácném” Typovi 59, který byl obrovskou modlou a lákadlem ve hře, může si jej nyní pořídit v prémiovém obchodě za “pouhé” 1 242 koruny s třiceti prémiovými dny v balíčku.

A jako poslední informaci uvedu pro ty, kteří to nezaznamenali, že Supertest se oficiálně přesouvá na evropské servery. takže jestli máte zájem a splňujete podmínky pro to, abyste se stali supertesterem, můžete se za pár dnů přihlásit. Bavil jsem se s testery, kteří testují pro Gajin a musím říci, že to opravdu není jednoduché. mají pravidelné meetingy v angličtině, kdy rozebírají odehrané hry a poskytují zpětnou vazbu. Ta angličtina je opravdu hodně důležitá. Online meeting trvá někdy i dvě hodiny. Nevím, jak to bude u WG, ale očekával bych určitou podobnost.

Závěrem vám přeji pohodový den a budete-li obědvat, tak i dobrou chuť.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

1 1 vote
Article Rating
11 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments