Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Vítám vás u pravidelného nedělního čtení.

Obvykle to tady neděláme, ale nejprve vás chci upozornit na bezpečnostní problém, který se týká Word of Warships. Na veřejnost se prosákl návod, jak dostat do stažených replayů škodlivý kód. V tuto chvíli to bylo potvrzeno pro lodě, takže varování – nestahujte a nepřehrávejte jiné než své vlastní záznamy. WG o problému ví a snaží se jej řešit. Je pravděpodobné, že se týká pouze lodí a u tanků nebyl zatím potvrzen. Nicméně buďte opatrní.

Již příští týden se na nás chystá aktualizace 1.17. Předpokládané vydání – ASIE: Pondělí 30. května. NA: Út, 31. května. RU: Středa, 1. června. (Lesha Studio očividně dostává data jako dřív WG:RU) EU: středa 1. června. Takže se opět můžeme těšit na novinky ve hře. V souvislostí se zmíněnou aktualizací také došlo ke změně, stanovení cen prémiových tanků. Kobra: Cena tanku se změnila ze 100 na 17 500 zlatých. Gonsalo: Cena tanku se změnila ze 100 na 12 000 zlatých, zároveň se tento tank se objevil v obchodní karavaně na čínském serveru. Objekt 259A: cena tanku se změnila ze 100 na 9 800 zlatých. A konečně VK 65,01 (H): Cena tanku se změnila ze 100 na 1 500 zlatých.

Další informací, kterou byste neměli opomenout, je možnost zapůjčit si tanky na frontovou linii, ale nejen na ni. Kódy na jednotlivé tanky naleznete na následujícím odkazu.  Využijte jich a vyzkoušejte si tank, který vás láká. Bohužel, jak už to tak bývá, je možné si vybrat jen jeden tank. Pronájem je limitován časem a nikoli počtem bitev. Takže si “svůj” tank můžete užít.

Po dlouhé době se vrací možnost získat odměnu v rámci Prime Gaming, takže jestli si tuto službu platíte, nezapomeňte si vyzvednout svého Vikinga.

Nebudu vás již déle zdržovat, ale nakonec nemohu zmínit dva naše původní články, které zcela jistě stojí za přečtení. Autorem prvního z nich je MajBoss. Jeho série “Z archivu” je velmi zajímavá. Tento týden se dočtete zajímavosti o Mausovi II. Druhým, neméně zajímavým článkem je připomenutí 80. výročí operace Anthropoid, jehož autorem je  Soowa_Rozarka. Oběma jím tímto děkuji a vám jejich články vřele doporučuji.

A úplným závěrem vám přeji pohodový den a budete-li obědvat, tak i dobrou chuť.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments