World of Tanks

Battle pass 9. sezóna co víme?

Končí osmá sezóna Battle passu, ale nezoufejme, devátá je za dveřmi.

S koncem prázdnin se blíží i konec osmého Battle passu. Nezapomeňte si do konce srpna vybrat všechny odměny, které vám zbývají. Nikdo nechce, aby o ně přišel, že?

A co nás čeká a nemine?

Devátá sezóna začne po aktualizaci 1.18 – začátkem září. První informace jsme přinesli včera. Dnes shrnu, co víme a něco málo doplním.

Jak už víme, pro nadcházející sezónu vybral Wargaming francouzské AMX 13 105, italské Progetto M40 mod. 65 a polský 60TP Lewandowski. Stejně jako v minulosti nabízí i devátá epizoda odměny základní i vylepšené: progresivní styly a tři personalizované členy posádky.

Vzhledy posádek jste mohli vidět už včera. Dnes přikládám popisky.

Velitel Marco Ingannamorte
– Tento skutečný bojový důstojník utrpěl během svých let služby nespočet bitevních zranění. Jak po tak dlouhé době zůstal nezlomený a připravený k boji, zůstává záhadou. Dokonce i v oficiálních dokumentech odmítá používat své skutečné jméno Mancini. Místo toho dává přednost přezdívce, kterou si sám vybral, aby odrážela jeho neuvěřitelné štěstí.

 

Velitel Józef Mitajewski
– Jedinečně rozporuplný důstojník. Na jedné straně je skutečným mistrem svého řemesla a může se pochlubit vynikajícím výcvikem. Na druhé straně však z celého srdce pohrdá vším, co souvisí s válkou a vojenskou službou. To má pravděpodobně něco společného s jeho rodinnou historií, ale o ní nemluví. A každý ví, že je lepší se ho na to neptat.

Isabelle Norette
– Tato bývalá herečka kdysi hrála velitelku tanku ve nízkorozpočtovém filmu. Její oddanost této roli ji vedla k tomu, aby prošla velmi intenzivním vojenským výcvikem, že později mohla opustit svou nestabilní hereckou kariéru a vstoupit do vojenské služby. Tato práce ji mnohem více naplňovala a přinášela velkou hrdost jejímu otci, který sloužil ve stíhacím pluku Normandie-Niemen.

Tak jak se vám líbí výběr tanků? Přiznám se, já vybírám kapitoly podle stylů a že mi přijde trochu líto, že některé tanky už svůj 3D styl mají a třeba na Lewandowskiego je 40:1 celkem povedený.

A podle čeho vybíráte kapitoly vy?

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments