World of Tanks

Drobné zprávy + datum aktualizace

Dnes (nejen) variace na Ruské téma

Předběžné datum vydání aktualizace 1.18 na RU/EU je 31. srpna (středa) ráno. Aktualizace proběhne v noci z 30. na 31. srpna, neví se ovšem, jak dlouho nebudou servery dostupné. ASIA server aktualizují o dva dny dříve, 29. srpna, a NA server o den, tedy v úterý 30. srpna. Do hry také přidají nový italský strom. Na P26/40 si můžete předem nasbírat 12 650 zkušeností pro okamžité odemčení Semovente M41. S vydáním aktualizace také skončí aktuální 8. sezóna Battle Passu. Sezónu 9 (podzim) spustí WG o něco později. Utraťte proto všechny své body a získejte odměny za aktuální sezónu BP. Nové adresáře modů: ./mods/1.18.0/ a ./res_mods/1.18.0/

Lesta Games v RU regionu

Jak jste možná zaznamenali, WarGaming chce alespoň na oko oddělit svou činnost v civilizovaném světě a v Rusku a Bělorusku. Hru proto v RU regionu svěřuje do rukou společnosti Lesta Games. Tu vlastní se stoprocentním podílem současný majitel pobočky WarGamingu Moskva, Malik Khatazhaev, zde nacházíme drobný rozdíl od toho, co nám tvrdí oficiální článek. RU hráčům umožní přejít na naše servery, pokud tedy vlastníte účet i na RU, patrně vám už v té souvislosti přišel informační mail. Pod správu WG:EU kvůli tomu přidají jeden server v Lucembursku, dosud využívaný jako eventový nebo testovací, a pro východní vzdálené hráče server v Kazachstánu, dosud jeden z RU serverů. My na tyto servery nebudeme mít běžně přístup, jediná cesta bude dostat pozvánku do čety od nějakého hráče tam. Celá akce má proběhnout během října, ale pravděpodobně začne už v září. Ano, zpráva o přesunu je připsaná u WoTB, patří ovšem i k WoT.

Lesta přejmenuje WOT v Rusku a Bělorusku na «Мир танков» (Svět Tanků). Změní se také všechna loga ve hře a v launcheru a proběhnou drobné změny designu. Návrhy grafické podoby ještě nejsou hotové.

Na stránkách wotexpress proběhla anketa, kde se čtenáři mohli svěřit s tím kde míní hrát WoT. V době psaní článku měla 1.780 hlasů celkem, z toho 67% (1.197 hlasů) chce zůstat na RU serverech, 25% (439 hlasů) se chce přestěhovat k nám a 8% (144 hlasů) se ještě nerozhodlo nebo o možnosti stěhování vůbec nevědělo.

 

Novinky v Battlepassu

Nevím zda je to humor či realita, ale ze stejného zdroje přišla zpráva, že od příštího BattlePassu či příštího roku se změní i design unikátních členů posádek, které můžete v BP získat. První vzorek odpovídá nacionalistické vlně, na níž momentálně někteří Rusové jedou, ale anglický popis k tomu naopak velmi nepasuje. Třeba zjistíte, odkud následující obrázek pochází doopravdy. Můj krátký a nedůsledný fact-checking jeho zdroj mimo wotexpress a jejich stránky na RU sociální síti vkontakte nenašel.

Každopádně pravá strana nápadně připomíná polskou legendu, medvěda Wojtka, který se v hodnosti desátníka proslavil nejen u MonteCasina, a to natolik, že kromě spousty fotografií si vysloužil i nejednu sochu…

5 1 vote
Article Rating
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments