World of Tanks

Verze 1.17.1: 3D styl „Krait“ pro 121B

Dnešní micropatch přinesl zajímavou novinku.

Vy, kteří hrajete pravidelně, jste si jistě všimli, že dnes byl micropatch. A přinesl zajímavou novinku. 3D styl “Krait” pro  čínský 121 B.

Styl považuje Wg za historický a ocenili jej na 3000 zlatých. Je vhodný pro 121B.

Styl získá nejlepších 4 000 hráčů podle osobních bodů slávy. Tento styl obsahuje jedinečné znaky na děle. Tyto znaky představují hlavu hada.

– “Tolik hvězd a každá má své jméno. Někdo je objevil, studoval, přidal do atlasu a tak dále. Totéž platí pro souhvězdí. Tohle je určitě Jižní kříž. Jediný, který poznávám. Kdo mohl tušit, že tady, v této divočině, budu litovat, že jsem se astronomii nevěnoval více. Alespoň bych se zabavil při čekání na rozkazy. Je těžké tu stát. Mohu znovu spočítat všechny šrouby ve spojích. Když jsem je naposledy počítal, bylo jich 114, ale nemyslím si, že by se na tom něco změnilo. Závidím našemu řidiči. Je synem tesaře – vyřezává lodičky z kůry. Vypadají jako z dílny. Vždycky si najde nějakou práci. Čas pro něj letí.

Je ale fajn ležet na tanku a dívat se na nebe. Co bych dal za atlas hvězdné oblohy…”-

Chcete tento styl? Koupili byste si jej za zlatky?

 

Tank není součástí stylu. Styl dostanete i tehdy, pokud tank nevlastníte.

 

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.