OznámeníWorld of Tanks

Převod účtů mezi regiony?

WG pracuje na zajímavé novince. 

Se zajímavou informací přišli kolegové z Wotexpressu. Podle jejich informací Wargaming a společnost Lesta (která přebrala aktivity WG v Rusku) oznámili, že pracují na způsobu, jakým převést účet z RU serverů do EU. Oznámení se týkalo lodí, ale je nutno připomenout, že WG účet je společný pro všechny jejich hry. Bohužel nebyly uveřejněny žádné další informace o podmínkách a možnostech převodu.

Překlad vyjádření WG:

„V poslední době jsme obdrželi velké množství stížností na technické problémy od hráčů z Ukrajiny. Mezi tyto problémy patří zejména nemožnost vstoupit do hry, nestabilní připojení a pády. Potíže jsou způsobeny omezeními poskytovatelů, kteří přímo ovlivňují kvalitu internetového provozu.
V současné době pracujeme na možnosti převedení účtu na evropský server pro hráče, kterých se popsané problémy týkají. Jedná se o složitý proces, takže potřebujeme čas, abychom poskytli řešení, které zajistí účty a postup hráčů. Další podrobnosti s vámi sdělíme příští týden.” 

Co si o tom myslíte vy? Pokud by WG tento mechanismus uvedlo do života, chtěli byste si vyzkoušet hru na jiném serveru?

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

1 1 vote
Article Rating
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments