World of Tanks

CS63 jako EBR 2.0

Včera proběhla aktualizace a my pro vás máme tip, jak využít CS63.

Pokud si chcete CS63 vyzkoušet v “provedení” EBR, máte jedinečnou příležitost. Po včerejší aktualizaci došlo k chybě, kdy při využití plynové turbíny u CS63 nedochází ke zhoršení stabilizace, jak by tomu mělo být. Podobná chyba se u Panhard EBR 105 již stala dvakrát v roce 2021. Výsledkem je, že tuto chybu dostaneme 3x pouze na jiném tanku.

CS-63 s aktualizací v režimu (motor s plynovou turbínou) nezhoršuje výkon (stabilizaci), jak by měl mechanicky být.
Podobná chyba se u Panhard EBR 105 již stala dvakrát v roce 2021. Výsledkem práce WG je to, že se stejná chyba opakuje potřetí, jen na jiném tanku.

A co se musí stát, aby zmíněná “chyba” fungovala? Je třeba mít aktivní  polní vybavení na  CS-63, pokud jste jej ještě nevyzkoumali, udělejte to. Pokud ho máte, změňte během odpočítávání bitvy přednastavené vybavení z 1 na 2 a aktivujte turbínu. V průběhu bitvy už neměňte režimy.

Pokud chcete výše uvedeného využít, učiňte tak co nejdříve. Podle všeho je již tato chyba nahlášena. Podařilo se vám využít funkce EBR 2.0 i na CS63? Podělte se s námi do komentářů.

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments