World of Tanks

aktualizace 1.16.1. – další, další a další styly

Stylů není nikdy dost, už bych z toho pomalu mohl dělat sérii. Neboť aktualizace 1.16.1 nám přinesla ještě další styl, tedy dva, které si dnes představíme. Je dost možné, že se ukážou ještě další.

Bronze Cast

Styl přidaný v  aktualizaci 1.16.1, stojí 750 goldů a je považován za nehistorický. Je pro všechna vozidla, všech úrovní a národů. Zatím se neví, k jaké příležitosti bude možné ho získat.

Popis stylu:

Válka byla svědkem nesčetného množství bitev a mnohé z nich se ukázaly jako rozhodující v některých konfliktech. Tyto bitvy byly důkladně popsány a studovány vojáky po celém světě ve snaze poučit se z nich a vyvinout vlastní strategie. Dobrý velitel však musí rozlišovat mezi fakty a fikcí. Stratégové by měli vědět, že úspěšná taktika se může za jiných okolností ukázat jako odlišná. Na informacích záleží – a my nemůžeme riskovat, že?

Obrázky stylu:

 

Tactical

Styl byl přidán v aktualizaci 1.16.1, půjde získat v eventu umění strategie a je považován za nehistorický. Můžete ho použít na všechna vozidla všech úrovní, národů atd.

Popis stylu:

Pravidlo číslo jedna v Umění strategie: držte se své strategie. Pravidlo číslo dvě: improvizace je také strategie.

Obrázky stylu:

 

A jak se vám tyto další dva nové styly líbí? Budete se je snažit získat a nebo si radši vypnete zobrazovaní nehistorických stylů? Nebojte se s námi o vás názor podělit v komentářích.

Zdroj:

Šádis

Mladý začínající redaktor se špatným smyslem pro humor kterého baví psaní. Věnoval se hraní hry World of Tanks, kterou dnes zapne už jen občasně. Hra, která je jako droga.

0 0 votes
Article Rating
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments