Nedělní info

Rejnokův nedělní připínáček

Přiznám se, že sleduji, že ten čas neskutečně rychle utíká. Je tady další neděle a další Přípínáček.

V průběhu týdne psal MajBoss článek o 7 sezoně Battlepassu. Dovolím si doplnit jeho článek spekulací o tancích, které bude možné získat za žetony battlepassu. Podle TDB ještě stále nejsou dostupné informace o tom, jaká vozidla budeme moci získat za žetony Battle Pass. Nicméně spekulují o následujících tancích:

  • Cobra , britský střední tank úrovně IX
  • Objekt 590 , sovětský střední tank úrovně IX
  • UDES 03 Alt 3 , švédský střední tank úrovně IX
  • Lorraine 50 t , francouzský těžký tank Tier IX
  • Objekt 752 , sovětský těžký tank úrovně IX

Když se podíváte na seznam dostupných vozidel a podíváte se na jejich vlastnosti, nejpravděpodobnějšími dostupnými vozidly by mohly být CobraObject 590 a Object 752Ale Wargamingu nic nebrání v tom, aby navýšil seznam dostupných tanků, aby vytvořil situaci, kdy není možné získat všechna vozidla ve všech třech sezónách pro rok 2022. Tento krok není úplně nemožný, protože ze zkušenosti víme, že WG chce mít hráče neustále pod kontrolou a chce mít možnost, jak vydělávat, takže je možné, že se objeví nějaký nový způsob monetizace.  Připomínám, že jde o čistou spekulaci založenou na všech dostupných informacích. Je jisté, že na všechny podrobnosti si budeme muset ještě pár dní počkat!

Pokud jste si ještě nevšimli, tak jako hráči opět máme možnost zúčastnit se Společného testu aktualizace 1.16. Takže jestli vás zajímá, jaké věci se objeví a máte čas a chuť se na testování podílet, stáhněte si přes klienta Společný test a vzhůru do toho. Testovat se budou změny jednotlivých map a závěrečná sezona hodnocených bitev. Detaily naleznete na odkazu na stánky WG o řádek výše.

Příští týden také začíná další díl klanových válek Konfrontace. Na tomto odkazu naleznete předpisy pro kampaň. Všem, kteří se budou účastnit přeji hodně štěstí a nezapomeňte, že na získání bodů do žebříčku musíte zničit v každé bitvě alespoň 5 nepřátelských tanků. Já sám se těchto akcí neúčastním, ale přijde mi zvláštní a trošku škoda, že už není možnost vyhrát elegantním rychlým obsazením základny bez zabíjení tanků, jak občas bývalo k vidění na streamech. Bohužel, v tuto chvíli to již není výhra, která přináší body.

A protože připínáček není vždy jen o tancích, dovolte mi připomenout ještě asi nejvýznamnější sportovní akci. V pátek začal vrchol zimní sezony všech sportovců – olympiáda. Nevím, jak vy, ale mě sporty baví a rád se na ně i dívám, takže pro mě v následujících dnech je program jasný. Budu fandit našim a doufat, že nějaký ten cenný kov cinkne. Bohužel jsem trochu pesimista a vidím to tak, že i přes historicky nejvyšší účast našich sportovců, toho cinkání bude málo. Ester Ledecká bude pokoušet štěstí opět ve dvou disciplínách, ale je otázkou, jestli zopakuje své úspěchy. Věřím, že jedno zlato by její být mohlo. A co dál? Snad Martina Sáblíková na trati 5000m by také mohla nějakou tu placku získat. Bohužel biatlon vyklízí své pozice a o hokeji raději nemluvit. Pokud bude podium, bude to pro mě příjemné překvapení. A co si o olympiádě myslíte vy?

A abych končil tanky, tak Vija před pár dny psal, že bude možné získat na tanky sportovní obtisky související s olympiádou. Dobrou zprávou je, že to nebude možné získat jen na RU serveru, ale i u nás. Ano, na tanky se moc nehodí, ale třeba bude možné je prodat a získat nějaké to stříbro. Když ne na olympiádě, tak alespoň do hry.

Loučím se s vámi s přáním hezkého dne a budete-li obědvat, tak i s přáním dobré chuti.

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 2 votes
Article Rating
11 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments