World of Tanks

M-VI-Y americký tier IX těžký tank na Supertestu

Nedávno se nám na Supertestu ukázal nový M-V-Y, top tier americký těžký tank. Teď za ním následuje jeho IX předchůdce M-VI-Y, takže za chvíli můžeme čekat vydání celé linie.

Nedávno jsme psali o M-V-Y  , teď tu ovšem máme devítku, takže za chvíli můžeme čekat i zbytek linie. Poté vydání na Common test a přidání přímo do hry, ale teď už dost toho, co nás čeká a pojďme se podívat na statistiky M-VI-Y.

M-VI-Y bude mít podobné vlastnosti jako M-V-Y. devítka má stejné silné i slabé stránky jako desítka, je jen na nižší úrovni. Tank bude mít silnou věž a dobré úhly elevace a deprese, což mu bude umožňovat využívat terénní nerovnosti ve svůj prospěch. Dobrá pohyblivost vozidla a mechanika záložních pásů zlepší jeho schopnost přežití, a to i v případě, že se vás nepřítel pokusí znehybnit, což bude umožňovat používat na bojišti různé taktiky a manévry.

 

Což je zajímavé – u této větve bude zřejmě dominanta, krom mechaniky záložních pásů bude možnost  vybrat ze dvou děl, jedno dává menší poškození na výstřel, ale má vyšší penetraci a druhé dává vyšší poškození na výstřel, ale s nižší průbojností.

 

Ráže 105 mm

Dělo způsobuje poškození 320HP na výstřel. Průbojnost hlavního AP granátu je 251 mm, zatímco speciální HEAT granát má 315mm průbojnost. Přesnost děla je 0,37, doba míření je 2,2 s a doba nabíjení je 8,3 s.

Rozptyl:

při otáčení věže  – 0,08
při pohybu korby – 0,22
po výstřelu – 4
Rychlost střely  – 1223/900/900

 

Ráže 120 mm

Dělo způsobuje poškození 400HP na jeden výstřel. Průbojnost hlavního AP granátu je 243 mm, zatímco speciální HEAT granát má 300mm průbojnost. Přesnost děla je 0,4, doba míření je 2,7 s a doba nabíjení 11,4 s.

Rozptyl:

při otáčení věže – 0,12
při pohybu korby – 0,22
po výstřelu – 4
Rychlost střely  – 1000/1000/900

Další statistiky

Čelní pancíř vozidla dosahuje 330 mm, zatímco tloušťka pancíře korby je 165 mm.

Celková odolnost vozidla je 1 800 HP. Jeho maximální rychlost je 40 km/h a měrný výkon 16,8 hp/t.

Šádis

Mladý začínající redaktor se špatným smyslem pro humor kterého baví psaní. Věnoval se hraní hry World of Tanks, kterou dnes zapne už jen občasně. Hra, která je jako droga.

5 1 vote
Article Rating
5 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments