World of Tanks

Nový 2D styl „Čínská paleta“

Podpora čínského serveru pokračuje

Styl už je známý pár dní, dnes vám přinášíme jeho galerii. Jedná se o styl nehistorický, jde použít pro vozidla všech národů a úrovní, a jde na něj aplikovat velké a/nebo postupové obtisky. Je zařazený do skupiny speciálních stylů, jeho technická cena je prozatím stanovená na 1250 goldů.

Styl je údajně vytvořený jako pocta čínskému herci Zhang Hanyu, který získal jako první celou sérii ocenění za nejlepší mužský herecký výkon ve čtyřech tamních soutěžích. Jelikož čínská kinematografie je u nás v podstatě neznámá, výčet jeho nejznámějších filmů je hádám zbytečný. O něco zajímavější může pro nás být průvodní text ke stylu.

Je inspirovaný tradičními čínskými barvami. Červená, žlutá a černá jsou klíčové barvy v čínské tradici. Červená je považována za nejdůležitější barvu – je symbolem ohně, oslav a rychlých vzestupů k úspěchu. Žlutá je považována za barvu čínských panovníků a nikdo kromě nich ji dříve nemohl používat. Černá barva byla velmi uctívána. Zahrnuje nejširší škálu významů, od ostře negativních po extrémně pozitivní. A všechny dohromady tvoří styl

Čínská paleta

Zdroj:
0 0 votes
Article Rating
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments