Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Další týden je minulostí, nedělní poledne, čas na Připínáček.

Minulý týden jsem se vás ptal na to, jestli víte, co se v týdnu stane. A ano, měl jsem na mysli druhé výročí založení našeho webu. Dne 8.9. to byly dva roky, co vznikl projekt Heatnews. Projekt zakládalo pět nadšenců, kteří chtěli hráčům poskytovat nové, zajímavé a mnohdy i nápomocné informace. Bohužel někteří lidé se od projektu distancují. Já osobně jsem se naopak připojil později, protože si myslím, že podobné stránky mají pořád svůj význam. I nadále chceme pomáhat hráčům se zlepšovat. Nadále chceme přinášet zajímavé informace. Napište nám do komentářů, co vás zajímá, co byste u nás chtěli číst a my se vám pokusíme vyjít vstříc. Stejně tak můžete napsat, které zveřejněné články se vám líbily nebo naopak, co považujete za zbytečné a nezaujalo vás.

Před nedávnem jsme psali o tom, že se situace v lodičkách (World of warships) vyhrotila s tím, že jsme se pokusili popsat a vysvětlit, co se vlastně stalo. Mnoho z vás polemizovalo s tím, že to je zbytečné, že se nic nezmění, nicméně z oficiálních zdrojů jsme se dověděli, že WG v lodích pravděpodobně bude zveřejňovat pravděpodobnosti získání předmětů z lootboxů. Zatím jen v lodích, ale lodě nejsou až tak daleko od tanků, takže je možné, že se s podobným krokem setkáme i u tanků. Co si myslíte vy? Chtěli byste vědět, jaká je vaše šance, že získáte svůj vysněný tank? Ovlivnila by vás tato informace u nákupu vánočních krabiček?

A na závěr jen drobné připomenutí, že probíhají průzkumné mise a hodnocené bitvy. Můžete si tam vyzkoušet nové mapy a pomocí zpětné vazby ovlivnit, jak budou v budoucnu ve hře vypadat. V hodnocených btvách zase můžete získat hodnotné odměny v čela s Conceptem 1B, který je považován za Chieftaina na deváté úrovni.

A jak už se i tady stalo tradicí, úplným závěrem si opět dovolím připomenout letní soutěž, kterou pořádáme společně s RanZarem. Soutěž je v plném proudu, takže nezapomeňte sledovat jak naše stránky, tak Ranzarův kanál na YT.

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
19 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments