SoutěžWorld of Tanks

Společná soutěž – Ranzar a Heatnews

Jak již jsme dříve avizovali, vyhlašujeme společnou soutěž s Ranzarem.

Je mi potěšením oznámit společnou soutěž s Ranzarem. Nejprve jsme zveřejnili rozhovor a nyní jsme se dohodli na společné soutěži. O co půjde? Soutěž bude poměrně jednoduchá. Budete muset sledovat Ranzarova videa, která publikujeme i u nás, a zároveň číst naše články.

Pravidla:

Soutěž potrvá od 2.7.2021 do půlnoci 30.9.2021.

Za platné odpovědi budou považovány ty, které budou doručeny  do neděle 3.10. 2021 23:59.

Pokud budete sledovat Ranzarova videa pozorně, určitě vám v nich neunikne logo Heatnews. Logo může být umístěno kamkoli do videa,  ale také ve videu nemusí být vůbec. Podobným způsobem se budete moci setkat s Ranzarovým logem v našich článcích. Logo může být umístěno v článcích, ale také v obrázcích, které publikujeme v galeriích u článků.

Logo nebude umísťováno do komentářů.

Cílem soutěže bude spočítat, kolikrát se objevilo logo Heatnews ve videích a kolikrát se objevilo logo Ranzara v našich článcích.

Budeme po vás chtít název videa a časový údaj, kdy se logo objevilo, u článků budeme chtít název článku a upřesnění, kde se logo objevilo, třeba text, druhý odstavec, případně obrázek název obrázku a kde se logo objevilo například:  náhledový obrázek připínáčku, logo vpravo dole.

V průběhu soutěže bude zpřístupněn odpovědní formulář opět formou Google dotazníku, kde po vás budeme chtít herní nick a kontaktní email. Tyto údaje budou použity pouze za účelem soutěže a kontaktování případného výherce.

Po ukončení soutěže budou vybráni tři výherci, autoři správných odpovědí. V případě, že bude více správných odpovědí, budou z těchto účastníků vylosováni tři  výherci, kteří obdrží ceny z Ranzarovy kolekce.

Ilustrační obrázek:

Výherci budou kontaktování emailem.

Pokud se výherce nepřihlásí o výhru do tří dnů od zaslání emailu, výhra propadá a bude převedena do jiné soutěže na Heatnews.

Doručení výhry bude provedeno z oficiálního obchodu Ranzar, podmínky doručení a doba doručení se řídí obchodními podmínkami eshopu. (Předpokládaná doba dodání 10-16 dnů)

Ze soutěže jsou vyřazeni všichni členové redakce a jejich rodinní příslušníci.

Na výhru není právní nárok.

Soutěž může být kdykoli ukončena bez vyhlášení vítěze.

V případě pochybností má rozhodující slovo komise složená z členů redakce: Plyš, Vija, Rejnok1.

Pokud máte jakékoli dotazy, ptejte se v komentářích, vše tam vysvětlíme a vyřešíme.

Jsme si vědomi, že soutěž trvá dlouho a bude nutné si zapamatovat, kde bude ono logo, ale myslíme si, že odměny stojí za trochu té námahy.

Hodně štěstí a zábavy přeje redakce

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments