Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Je tady neděle a s ní pravidelný Připínáček.

Z mého pohledu nejdůležitější zpráva týdne je fakt, že Posádky 2.0 byly odloženy. Zřejmě “brečíky” hráčů a informace o tom, co a proč se jim nelíbí, si vzal někdo z Wargamingu k srdci a Posádka 2.0. bude minimálně na půl roku odsunuta. Oficiální vyjádření je k přečtení zde. A protože v redakci máme hru rádi, tak jste v pátek večer mohli sledovat na YT stream, kde si Vija a Doktor doslova užívali svůj návrat do hry. Pokud se chcete mrknout, můžete tady (náhledového obrázku si nevšímejte, opravdu se hrálo WoTko):

A to není vše. Před časem jsme psali o tom, že se vyhrotila situace v další hře World Of  Warships, kde odcházeli komunitní kontributoři, více si můžete přečíst zde a zde. Součástí problému byl i kód, který zněl: “W0LAXU5FKUTURY5”. Tento kód byl zveřejněn na oficiálním kanále WG. netrvalo dlouho a anglicky mluvící hráči se začali zajímat, zda “FKUTURY” opravdu znamená “Fuck You Turry”. Na tuto otázku brzy zodpověděla sama společnost Wargaming, která přiznala, že šlo o záměr. Pozitivní na celé záležitosti je to, že se společnost Wargaming nakonec omluvila a potrestala odpovědného zaměstnance. Součástí omluvy byl další kod: “TURRYWEARESORRY“. Pro jistotu vyzkoušejte a třeba bude ještě fungovat. Jen mě mrzí, že celá tato situace musela zajít až tak daleko a komunita se musela až tak ohradit. Mnozí kontributoři, kteří odešli na protest proti WG, se dále na svých kanálech věnují své oblíbené hře, ale ukázali svůj charakter, že peníze a podpora od společnosti, která se nechová k hráčům právě fér je pro ně méně než možnost zachovat si svou tvář. Ono to, že někdo neporušuje zákon, to, že se na vás někdy někdo bude usmívat, neznamená, že vás nebude chtít vyždímat a vytáhnout z vás peníze. Vždy je dobré se zamyslet nad tím, než někde napíšete číslo své karty a odkliknete zaplatit. Nejde jen o hry, ale také o podvodné emaily a jiné stránky, kde se z vás někdo bude snažit vytáhnout jakékoli osobní údaje, čísla účtů, karet či potvrzovací údaje. Zde mnohem více platí ono známé “dvakrát měř a jednou řež”.

Na konec si dovolím připomenout probíhající maraton, tentokráte na prémiový tank deváté úrovně, o kterém jsme psali zde a zveřejnili jsme i video od Martyho. A také si dovolím připomenout, že od 17. do 20. září by měla proběhnout další vlna slev v souvislosti s Tankfestem. Takže jestli vám něco do hry chybí a nepotřebujete to urgentně, zkuste počkat a třeba ušetříte.

A jak už se i tady stalo tradicí, úplným závěrem si opět dovolím připomenout letní soutěž, kterou pořádáme společně s RanZarem. Soutěž je v plném proudu, takže nezapomeňte sledovat jak naše stránky, tak Ranzarův kanál na YT.

 

 

 

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.