World of Tanks

Maraton – První prémiový tank na deváté úrovni – přidáno video Sabaton

Blíží se další maraton a s ním velké překvapení.

Maraton Válečný duch by měl začít 27. srpna 09:00 (moskevský čas) a skončit 6. září 09:00 (moskevský čas). Co je ale na tomto maratonu to nejzajímavější, je fakt, že se poprvé ve hře objeví prémiový tank deváté úrovně. Ano, čtete dobře. Opravdu by se měl objevit nikoli odměnový, ale prémiový tank.

V maratonu nazvaném Válečný duch bude švédský těžký tank Strv K deváté úrovně.

 

Úkoly v Maratonu budou jako vždy rozdělené na dvě části: odhodlání a mistrovství. Mise na mistrovství lze plnit s tanky deváté a desáté úrovně. Za splnění každé mise náleží 10% sleva. Pro získání tanku zdarma je tedy zapotřebí splnit deset misí.

Spolu s vozidlem bude možno získat také zcela nový 3D styl s názvem Spirit of War. Styl je vytvořen ve spolupráci s kapelou Sabaton a pokud jej chcete, musíte si něco málo připlatit, obdobně jako v předchozích maratonech. Kapela Sabaton disponuje zbrusu novými ikonami a hlasovými povely. Všichni členové posádky – kapely – budou mít schopnost Bratři ve zbrani jako nulovou dovednost.

Zajímavostí tohoto těžkého prémiového tanku je fakt, že Strv K získá nejen více kreditů, ale také vůbec poprvé jako prémiový tank bony! Vozidlo tedy bude vydělávat bony. Jinými slovy jde o další krok monetizace, protože hráč bude moci za peníze (nákup tanku) získávat bony. Jde o věc, které se Wargaming doposud usilovně bránil. Bony jsou jedinou měnou, kterou nebylo možné koupit. 

 

Aktualizace:

Kapela Sabaton vydala na YT premiérové video týkající se WoT:

Děkuji 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
32 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments