World of Tanks

Krátké zprávy

Z domova i od našich kolegů z RU regionu.

Aktualizace 1.14   je plně připravená k vydání. Pokud se nic nezmění, můžeme očekávat její vydání na ASIA serveru 9.srpna (august) který tentokrát poslouží jako “pokusný králík”, následně 10.srpna na Americkém NA serveru a konečně 11.srpna u nás na EU serverech a u sousedů v RU regionu. Dá se očekávat že pár dní před oficiálním vydáním bude možné stahovat aktualizaci předběžně. K tomu je nutné mít tuto možnost povolenou ve vašem spouštěči hry – WG game centru. V den vydání budou samozřejmě servery ráno a dopoledne nepřístupné.

Připomínám že aktualizace bude obsahovat novou linii Československých těžkých tanků. Pokud chcete linii jezdit a nehodláte utrácet volné zkušenosti nebo blueprinty, můžete na stroji Škoda T 25 vypnout zrychlený výcvik posádky a najezdit na něm do zásoby 56 600 xp – což je množství potřebné pro odemčení prvního nového stroje, tier 7  Vz. 44-1

Dále nás čekají Polní úpravy, druhý pokus o vydání Průzkumných misí, tedy režimu kde máte možnost se porozhlédnout po chystaných mapách a přidat svůj hlas té, kterou nejvíce chcete přidat do hry trvale, nová mapa “Bezpečný přístav”, úpravy starších premiáků a některých tanků a tak dále.

Z herního premium obchodu bude odebrána možnost pořídit si za goldy tank STG. (cena 8700 goldů) Stroj pravděpodobně zůstane jen v klasickém premium shopu za reálné peníze.

V aktualizaci přijdou i data minimálně ke dvěma eventům. Frontová linie zůstane v té podobě v jaké byla na test serveru, tedy společná bitva pro tiery 8 a 9. Také by nás měl čekat další, už jedenáctý maraton na tank. Prozatím není jasné o jaký stroj se bude jednat, možných kandidátů je více a oznámení o prodeji za fixní částku na NA serveru do jisté míry vyřazuje “náš” nový Československý těžký tank. Na poslední chvíli proběhly drobné úpravy Čínského těžkého premiáku WZ-113-II, včetně doplnění jeho HD textur, rozhodně ale není jedinou možností.

Proslýchá se že by se do hry na krátký čas mohl vrátit event “Poslední WaffenTrager”, bohužel tuto informaci nemáme ověřenou z důvěryhodných zdrojů, takže jí berte s opravdu velkou rezervou.


Pokud jste si vytvořili účet World of Tanks přes službu Steam, máte nyní možnost vyzvednout si balíček odměn zdarma. Jedná se o 3 dny prémiového účtu WoT, 150 000 kreditů a 1 místo v garáži. Bonusový obsah jde využít pouze jednou na účet a pouze při hraní s herním účtem vytvořeným na Steamu.


Čtvrt roku po startu máte nově možnost získat hraním WOT přes službu Steam zdarma celkem 12 různých sběratelských virtuálních kartiček, a za body pak získat 6 Steam odznaků, 3 tapety na plochu vašeho monitoru a 5 tématických emotikonů. Bohužel většina grafiky těchto prvků je převzatá ze hry ještě před příchodem HD textur, takže přibližně 4 roky stará. Můžete to brát jako vzpomínkovou kolekci na “staré zlaté časy”.

Na RU serverech proběhlo další kolo banování za používání podvodných bot-programů, zejména boosterskými agenturami a organizovanými skupinami. Tentokrát byla délka rozdaných banů neobvyklých 30 dnů. WarGaming nezveřejnil, kolik účtů bylo za „Používání programů, které napodobují akce uživatelů ve hře (roboti)“ potrestáno.
Váš účet byl zablokován do 29.srpna roku 2021 do 15:50:13. Důvod : Účet zablokován za porušení pravidel hry bod 1.16 a 2.1.7 – „Používání programů, které napodobují akce uživatelů ve hře (roboti)“

Perlička na závěr – a berte to prosím opravdu jen jako zanedbatelnou maličkost k pobavení.

Hráč upozornil herní podporu na drobnou chybu, malé písmeno v názvu místa na globální mapě. Odpovědí WarGamingu mu bylo:

Děkujeme za vaší všímavost, ale neplánujeme to změnit (opravit). Jméno města je napsáno tak, jak bylo zamýšleno.

 

A já si vždy myslel, že věta “to není chyba, to je funkce” patří do kategorie humoru, hráčských legend. Inu, zde se dozvídáme, že jediné malé počáteční písmeno na mapě je úmysl a je to tak správně.


5 1 vote
Article Rating
12 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments