World of Tanks

Posádky pro další Battle pass

V dalším, již šestém, vydání Battle passu bude možno získat nové unikátní velitele.

Ještě neskončil současný Battle pass a již se objevily informace o tom, jací velitelé půjdou získat v již šesté verzi Battle passu. Pojďme se na ně podívat.

Prvním velitelem bude

 

1: Christoph Lemarten.

Spolu se svým mladším bratrem Jeanem-Marcem zahájil vojenskou kariéru v Odboji. Byl vážně zraněn, ale zázračně přežil. Byť se dlouho zotavoval, neztratil své fenomenální bojové schopnosti. S velikou radostí se vrátil do bojových řad a vrhl se do dalšího nebezpečného dobrodružství. Jediné, čeho lituje, je fakt, že on a jeho bratr byli zařazeni do různých jednotek.

 

2: Louise Hamilton.

Štábní důstojník MI-6. Neustále vstupovala do diskusí se svými nadřízenými a snažila se dokázat, že války se v zaprášených kancelářích nevyhrávají. Aby se jí zbavili, byla přidělena k antarktické expedici, kde jsou nejhorší a nejdrsnější podmínky. Ona to ale potřebuje: neexistuje pro ni lepší způsob, jak problém analyzovat a vyřešit, než se stát jeho součástí.

 

3: Andrej Pokrovský.

Tankový důstojník, velitel praporu. Absolvoval vynikající výcvik a disponuje rozvinutou intuicí, která mu opakovaně pomohla dostat se ze zdánlivě beznadějných situací. Snaží se studovat metody a návyky nepřítele, aby dokázal zasáhnout jeho slabou stránku. Vojenská mazanost a rozvážnost mu i jeho bratrům ve zbrani mnohokrát porazit nepřítele, který disponoval mnohem větším množstvím vojáků i techniky.

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
8 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments