World of Tanks

Posádka 2.0 odložena

Bude následovat přepracování

Podle zpráv od některých WG:EU komunitních přispěvatelů, kteří údajně obdrželi v poslední době oficiální zprávu od vývojářů, by měla být Posádka 2.0 odložena. Neměla by přijít ani letos ani v první polovině příštího roku. Jednou z možností toho, co bude následovat, je další přepracování celého konceptu, spekuluje se ale i o jeho kompletním zrušení. Zdroj této informace je sice většinou spolehlivý, nepodařilo se nám ji ale ověřit. Takže prosím zprávu berte jako “vysoce pravděpodobnou”, ne jako zaručenou.

Množství zpětné vazby a údajů, které jsme obdrželi během poslední iterace sandboxu, je tak velké, že se musíme blíže podívat na vše, čeho jsme dosáhli. V blízké budoucnosti nebude (do hry) vypuštěno nic, co souvisí s Posádkou 2.0, a (na úpravách) budeme nadále spolupracovat s našimi hráči.

Je možné, že se časem dočkáme dalšího sandbox test serveru.

Na tomto místě bych rád poděkoval všem, kteří si dali práci s vyplněním dotazníků a snažili se zprostředkovat WarGamingu svůj názor všemi možnými cestami. Na EU a NA serverech se koncept Posádky 2.0 setkal s výrazně chladnějším přijetím než na “domácím” RU serveru. V té souvislosti se můžeme zamýšlet nad vlivem sice početně menších, ale ekonomicky důležitějších komunit. Je možné, že “menší, ale dobře platící” EU server už nebude stran zpětné vazby tolik přehlížen? Budeme doufat.

Vše kolem Posádky 2.0 budeme samozřejmě velmi pečlivě sledovat.

Zdroj:
5 2 votes
Article Rating
41 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments