World of Tanks

3D Styl Sixfighter (Fair Trade) pro Object 268 v4

Přinášíme modifikaci s 3D stylem pro Object 268 v4.

Před Vánoci jsme psali o možných 3D stylech v lootboxech. Jeden z nich byl pro Object 268 v4. Bohužel se zmíněný styl objevil před Vánoci jen v datech hry a následně zmizel. Styl se hráčům líbil, proto naši kolegové ve Wotexpress neváhali a vytvořili modifikaci se zmíněným 3D stylem. Takže jestli se vám líbí a chcete ho na svém Objectu mít, není nic snazšího než si styl stáhnout a nainstalovat. Stahovat můžete z následujících odkazů.

Postup instalace:

DŮLEŽITÉ: Před instalací modifikace odstraňte všechny úpravy vzhledu (styly, kamufláže, barvy, emblémy, nápisy) z Ob. 268 v4.
Zavřete hru.
Stáhněte a vložte soubor “WotExp.Rail_268_4.wotmod” do složky mods\1.14.0.0 (např: C:\Hry\World_of_Tanks_EU\mods\1.14.0.0)
A po spuštění hry by Object už měl mít slušivý kabátek.

 

Object 268 v4 styl: “Fair Trade”

– Víte, nejdříve provedou geologický průzkum, poté staví doly a těží rudu, kterou odvezou do železáren, aby z ní vyrobili ocel. Inženýři mezi tím vypočítávají aerodynamické parametry, vyvíjejí správnou geometrii, provádějí testy, experimentují se střelným prachem a spotřebují tisíce tužek a listů papíru. Celá výrobní linka, která byla také dlouho navržena jen na papíře, byla najednou postavena a spuštěna v továrně na zbraně. Ocel z oceláren je dodaná do továrny, kde je z ní odlita průbojná střela. Tato hlavice je pak vložena do mosazného pouzdra, které také absolvovalo dlouhou cestu, než vzniklo. A dohromady tvoří mou munici. Já se teď chystám poslat výsledek práce stovek a tisíců lidí do hlavně jen proto, aby za pár sekund zmizel. A to vše jen proto, aby pronikla do pancíře nepřátelského vozidla, na které mířím. To znamená, že to všechno nebylo jen tak pro nic za nic. Je to spravedlivý obchod, že?

 

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments