Common TestWorld of Tanks

Novoroční lootboxy – možné 3D styly

Spekulace ohledně vánočních krabiček pokračují. Dnes možné 3D styly.

Konec roku se blíží a tak sílí i spekulace o tom, co budou obsahovat krabičky. Nikdo asi nepochybuje, že se před Vánocemi dočkáme dalšího útoku na naši peněženku. Wargaming také bude usilovat o to, aby nějakou tu korunu nebo euro získal. A co může použít?

Spekuluje se o tom, že součástí krabiček budou 3D styly na tyto desítkové tanky:

  • 60TP Lewandowskiego
  • Conqueror GC
  • Maus
  • Object 268 v4
  • STB-1
  • VK 72.01 (K)
  • WZ-111 5A

Proč zrovna tyto styly? Protože byly objeveny v souborech Společného Testu 1.11. Přehled těchto kamufláží přinášíme níže:

60TP Lewandowskiego styl: “40:1”

Co bylo na tom ukazateli? Wizna? No tak lidi, víte, co bylo na tom místě, kterým jsme právě projeli? Měli byste! Je to součást naší historie, i když se to nestalo až tak dávno.  Ano, možná jsi ještě nebyl na světě.  Je to tady, na jihu. Tady 720 našich vojáků, hrdinů, bránilo opevněnou linii proti německé 10. tankové divizi. To je více než čtyřicet tisíc lidí! Němci je vyzvali, aby se vzdali. Ale oni jako hrdinové odmítli. Bojovali do posledního muže. Měli jen dvě protitankové pušky proti celé tankové divizi. Kdyby tak měli alespoň jeden náš tank. Mohl jim v té strašné době pomoci. Naši hrdinové odpočívají tam, na jihu, ale nikdy na ně nezapomeneme. Pořád budou žít v našich srdcích.    

Kaminský, je čas, musíme jet. Zahněte doleva a poté přes most… 

 

 

Conqueror GC styl: “Little Bart”

 Kate, stále si stěžuješ, že musíš psát na tom starém mechanickém psacím stroji? Myslíš, že ten elektrický je ve všem lepší? Víš, že existují věci, které nikdy nezestárnou? Na počátku 60. let jsem byl přidělen ke službě ve zdánlivě špičkové artilerii.  Ve své době se jednalo o experimentální stroj. A víš, čím byl vybaven? Houfnicí, která byla vytvořena již v roce 1914! V době První světové války! Umíš si to představit?! Zíral jsem na tu archaickou zbraň namontovanou na nejnovějším bojovém vozidle a nemohl jsem uvěřit svým očím. A hádej co? Byli jsme posláni na cvičení a po několika výstřelech … No, víš, jsou některé věci, které nikdy nezestárnou…

 

 

Maus styl: “Landkreuzer”

– To je ono. Schenkere, Haasi, Kaufmanne … Máte své kříže, ale ne železné, jak ten starý blázen Becker sliboval. Witmeyer nebyl nikdy nalezen a Lang pravděpodobně nepřežije noc. A těchto pět statečných mužů, kteří se mnou prošli peklem a zpět.  Byli nahrazeni novými vojáky, kteří jsou mladší než moje uniforma. Ano, je nedostatek pracovních sil, ale zasloužili si ti kluci takový osud? I oni to chápou. Neusmívají se a nechlubí silou naší kdysi velké armády. Za rohem slyším klapající pásy rudé armády. Nepotřebují Berlín. Jdou si pro mě. Přicházejí, jako odplata za to, že jsem si čtyři roky hrál s ohněm. To, co říkají, je krutá pravda – lidé dostanou to, co si zaslouží. A já si zasloužím nejvíc. Schenkere, Haasi, Kaufmanne, přátelé moji, omlouvám se, že jsme se museli takto rozejít. Brzy se opět shledáme … 

 

 

Object 268 v4 styl: “Fair Trade”

– Víte, nejdříve provedou geologický průzkum, poté staví doly a těží rudu, kterou odvezou do železáren, aby z ní vyrobili ocel. Inženýři mezi tím vypočítávají aerodynamické parametry, vyvíjejí správnou geometrii, provádějí testy, experimentují se střelným prachem a spotřebují tisíce tužek a listů papíru. Celá výrobní linka, která byla také dlouho navržena jen na papíře, byla najednou postavena a spuštěna v továrně na zbraně. Ocel z oceláren je dodaná do továrny, kde je z ní odlita průbojná střela. Tato hlavice je pak vložena do mosazného pouzdra, které také absolvovalo dlouhou cestu, než vzniklo. A dohromady tvoří mou munici. Já se teď chystám poslat výsledek práce stovek a tisíců lidí do hlavně jen proto, aby za pár sekund zmizel. A to vše jen proto, aby pronikla do pancíře nepřátelského vozidla, na které mířím. To znamená, že to všechno nebylo jen tak pro nic za nic. Je to spravedlivý obchod, že?

 

 

STB-1 styl: “Winter Lotus”

– Velitel mi věří. No, spíš mě nenávidí. Nechápu, proč je má jednotka vždy tou, která  dostává experimentální vozidla. Tank by měl být pěkný a snadno použitelný a opravitelný i v terénu, aby se mohl rychle vrátit zpět do boje. Ale teď ne. Někdo se rozhodl pro namontování složitého hydropneumatického systému zavěšení. Systému, který je stejný jako rozmazlené dítě.  Návod, který není vůbec jasný. Návod k údržbě zmizel, kdo ví kde! Kdo ví, na koho můžeme s tímto tankem narazit? Cítím se, jako bych bojoval na život a na smrt se samotným tankem.

Sakra! Co na co jsou tyhle trubky? Nejsou zmíněny v žádném z plánů!

 

 

VK 72.01 (K) styl: “Namenlos”

– Zápis ze dne 30. dubna, 19.…
Den začal dobrou zprávou! Alespoň s přihlédnutím k současné situaci to tak vypadá. Za prvé všechna nákladní vozidla s palivem, která včera dorazila k naší jednotce, přežila včerejší nálet bez vážného poškození. To znamená, že tady, na tomto Bohem zapomenutém místě, nebudeme muset zůstat  další týden. Za druhé, Beckera konečně vyhodili! Tak dlouho jsem se na tu chvíli těšil. Dal bych polovinu své odměny za šanci na to, posadit toho starého idiota do křesla jednoho z těch zbytečných protiletadlových děl, které stále montoval na naše tanky. Možná jsou v ústředí někteří rozumní chlapi, kterým došlo, že jeho nápady jsou opravdu směšné. Přeji mu  a jeho fantastickým protiletadlovým dělům hodně štěstí na železnici. Teď konečně šanci ukázat svou hodnotu.A my? Je čas jít dál.  Musíme pomoct 101. tankovému sboru. Doufám, že to stihneme včas …

 

 

WZ-111 5A styl: “The Last Dragon”

– Proč jsem byl degradován na velitele čety? Nesplnil jsem rozkaz.  Porušil jsem jej, ale nelituji toho. Cesta byla naplánována tak, že bych musel celý konvoj vést rýžovými poli. Žádné silnice a nutné rádiové ticho. Přímo přes rýžové pole. Co jsem měl dělat? Kam až má paměť sahá, naše rodina pěstovala rýži, aby nás uživila. Začali pracovat před úsvitem a skončili po půlnoci. Je to opravdu tvrdá práce. Naši nejvyšší velitelé by si měli alespoň jednou v životě vyzkoušet práci na poli, aby to pochopili. Nevstoupil jsem do armády, abych rozdrtil těžkou práci svých lidí, jejichž peníze  postavily tento tank. Ctít své bližní není těžké. Stálo mě to vojenskou hodnost. Čisté svědomí je pro mě mnohem důležitější.

 

Tak co, pokud budou tyto styly v krabičkách, budete pokoušet štěstí? Který byste si přáli? Který se vám nejvíc zamlouvá?

Děkuji za upozornění 12Stig12CZ

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

5 1 vote
Article Rating
9 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments