Nedělní infoWorld of Tanks

Rejnokův nedělní připínáček

Neděle, čas oběda a připínáčku

Vím, že to nepatří k tankům, ale nejprve musím poděkovat našim fotbalistům za postup do čtvrtfinále. Myslím, že to je úspěch a sám jsem to nečekal. Jak se tak ve sportu říká, dali do toho srdíčko a chybělo to pověstné štěstíčko. :-D. Plynule navážu na akci WG, Matchday. Už jsme o ní psali, jde o tipování zápasů mistrovství Evropy. Pro ty, kteří se do hry už zapojili, připomínám, že je potřeba výhru vyzvednout na stránce, kde se i tipuje. Závěrečnými odměnami jsou kamufláže, které se nedají prodat, takže jestli je nechcete, nevyzvedávejte je.

Další probíhající akcí je Highway Rock. Opět na zvláštní stránce se připojíte k vybranému klubu a plníte mise. Mise aktivujete kliknutím na jednotlivé motorky. Za mise získáváte benzín, za nějž si můžete na zmíněné stránce koupit nějaké odměny.

Pokud jste ještě nezaznamenali informaci o globální mapě, tak vězte, že Událost Bouře – „Thunderstorm” začne v pondělí 26. července a potrvá dva týdny až do 8. srpna. Takže máte nejvyšší čas vypilovat taktiky, vybavit tanky a připravit se na lítá klání.

Ještě dříve než Bouře začíná akce Průzkumné mise „Recon mission”, kdy s tanky osmé až desáté úrovně budete mít možnost otestovat nové mapy, které WG připravuje. Které mapy budou k dispozici pro testování se dozvíte v předchozím článku. Máte v plánu je vyzkoušet? Já určitě ano a musím říct, že se na ně docela těším. Myslím, že to je velmi dobrý nápad. Za mě palec nahoru.

V minulém připínáčku jsem zmiňoval, že připravujeme překvapení. Pokud nás sledujete, a doporučoval bych sledovat i nadále, vyhlásili jsme  společnou soutěž s Ranzarem. Vše o soutěži se dozvíte na soutěžní stránce. A myslete na to, že každé logo se už počítá. Případné dotazy směřujte do komentářů u pravidel soutěže, případně u nás na Discordu. Všem přejeme hodně štěstí ve hře, v soutěži, i v životě. Užívejte si léta, doby prázdnin, dovolených, relaxujte a najděte si chvíli pro sebe. Ono se vám to určitě vrátí.

Loučím se s přáním hezkého dne a budete-li obědvat, tak i s přáním dobré chuti.

 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
13 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments