World of Tanks

Supertest: Objekt 590

Objekt 590, sovětský střední tank IX. úrovně, se objevuje na supertestu.

Vozidlo manévrovatelností a pancířem odpovídá ostatním sovětským středním tankům. Má dobrou dynamiku a slušný čelní pancíř. Tloušťka pancíře na věži může dosahovat až 200 mm, což v kombinaci s nízkým profilem zásadním způsobem zvyšuje schopnost vozidla přežít. Vozidlo disponuje 1650 HP, výkon na tunu je 20 koní. Maximální rychlost je přibližně 52 km/h.

 

Co odlišuje toto vozidlo od jiných? Určitě je to dělo. Kanon ráže 100 mm je vybaven reverzním automatickým nabíjením na tři náboje, který funguje stejně jako u IS-3A. Nabití třetího náboje trvá 16 sekund, druhého 13 sekund a prvního 10 sekund. Doba mezi výstřely je 3,5 s. Každý projektil způsobí průměrně 320 HP poškození. Standardní AP střely prorážejí 225 mm pancíře, speciální kumulativní HEAT má průbojnost 299 mm a výbušná HE munice projde 50 mm pancířem. Doba zaměření je 3 s a přesnost 0,42.

Díky reverznímu automatickému nabíjení neexistuje chvíle, kdy by Objekt 590 nebyl připraven ke střelbě. Ve chvílích, kdy se může stáhnout, má možnost nabít celý zásobník, což mu poskytne výhodu při střetu s dalším protivníkem. Kombinace palebné síly a dynamiky s dobrým pancéřováním a typickými vlastnostmi nabíjecího mechanismu umožňuje tomuto tanku způsobovat velké škody a hrát agresivně na bojišti.

Jak se vám líbí? Zaujal vás?  Máte is3-A? Jak jste s ní spokojeni?

Zdroj:

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
10 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments