World of Tanks

Rychlé zprávy

Dnes opět jen pár krátkých informací.

Na vrcholku stromu

Pokud bude stejný vrcholek stromu jako v Americe (většinou to tak bylo), měl by se od 5. července do 5. srpna objevit polský těžký tank 60TP Lewandowskiego. Dalším tankem na vrcholu stromu, který by se měl objevit od 20. července do 20. srpna, je ruský lehký tank T-100 LT. Nechme se překvapit, jestli to bude znamenat návrat ke starému formátu a změnu současného, kdy jsou na vrcholku stromu tři tanky najednou.

 

Dělostřelectvo – chyba u poškození základní HE munice

S aktualizací 1.13 WG přepracoval dělostřelecké granáty. S přepracováním ale vznikla chyba, jež neodpovídala výrokům a popisům WG.

Základní vysoce výbušné granáty z samohybných děl mohou také zranit posádky tanků. Přičemž dle původních informací by dělostřelecké granáty, které způsobí omráčení vozidel, neměly vyřadit posádku, pokud střela nepronikne pancířem tanku, tedy nedojde-li k přímému zásahu. Ostatně podívejte se na přiložené video:

Obecně platí, že po vydání aktualizace 1.13 dle statistik dělostřelecká DPM významně poklesla. Pro vyšší hodnoty poškození je nyní nutné zasáhnout nepřítele a v ideálním případě probít pancíř. Teprve proražení pancíře způsobí významné poškození.

 

Nárůst plánů tanků 

Na ruském serveru Wotexpress si všímají, že s aktualizací 1.13 došlo k navýšení množství získaných plánků. Jde především o odměny z denních misí a bojové kampaně. Právě zde totiž byly v minulosti získané fragmenty plánů převáděny na univerzální nebo národní a pouze v ojedinělých případech na plány jednotlivých tanků. S vydáním aktualizace se ale všechny fragmenty převádějí pouze na fragmenty plánů tanků. Jde o změnu, která není popsána a zatím podle zjištění ruských kolegů není v plánu oprav. Dříve byla šance na vypadnutí takového plánu extrémně malá. Jde o výhodu pro hráče, kteří mají vyzkoumána vozidla nižších úrovní. Takže pokud chcete získat tyto plány, doporučují na Wotexpress vyzkoumat vozidla nízkých úrovní, abyste měli větší šanci získat plány, které vám pomohou ve dražších výzkumech vozidel vyšších úrovní.

 

Seznam map pro průzkumné mise

Součástí aktualizace byla také možnost využít průzkumné mise. Průzkumná mise začíná 5. července a je určena pro tanky na VIII. až X. úrovně. Dnes přinášíme seznam map, které by měly být součástí prvního kola.

„Outpost“ (dříve: The Last Frontier). 1000 × 1000, léto
„Dálný východ“ (Dálný). 1000 × 1000, léto
Air Harbor“ (Graf Zeppelin). 1000 × 1000, zima

 

Za náhledový obrázek děkuji Taramtumovi, který se mnou absolvoval focení ve výcvikovce. 

Rejnok1

Starý a nerudný dědek, kterého ale přes to všechno pořád ještě WoT baví. Hraji ho pro zábavu a kvůli kamarádům, kteří jsou nejlepší motivací ke hře.

0 0 votes
Article Rating
3 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments